Sem slišau kar dosti čez Apex-e , pa vendar se najde tudi dosti uporabnikou ki pa jih zagovarjajo. Res da so daleč za Eibach ampak cenovno po moje da nudijo dovolj za normalno uporabofranko napisal/-a:Če že misliš toliko vlagati v podvozje raje poglej za čem boljšimal€x napisal/-a:Pozdrav
No učeraj prišel set konusnega tesnila tko da zdej se čaka na vikend da se zmontira... Informativno sem uprašau na renaultu kolko bi prišel novi števec hahaha pa mi reče tip ja tam neke okoli 800€ bi se vrteli..naj kr tam ostane![]()
Danes pa prišla ponudba o nastavljivih Apex-ih da bi ga še dol spustu.
Kolega mi jih daja za 400€ še z 6 mesecu garancije in vso potrebno dokumentacijo za homologirat.
Zelo mamljiva ponudba tko da u kratkem upm da se sam sebe prepričam pa jih kupim
Clio 2.0 16v l2ooo
Re: Clio 2.0 16v l2000
to je tisti ki se je prodajal na avto mik?
Jap prodajal se je 1 letokleva napisal/-a:to je tisti ki se je prodajal na avto mik?
ja ki sem ga jaz neki gledal ko se je še prodajal pa je bil videt kr bogi :S
za števc lahko zložiš samo elektroniko v obstoječega, in ohraniš iste podlage. Takrat mi ni delal potovalni računalnik, pa še kilometri so bol realni xD še vedno mi pa laže obratomer in hitrost 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Aha samo s tem se spremeni samo to da dela use , ampak kaže use narobejurko napisal/-a:za števc lahko zložiš samo elektroniko v obstoječega, in ohraniš iste podlage. Takrat mi ni delal potovalni računalnik, pa še kilometri so bol realni xD še vedno mi pa laže obratomer in hitrost
malo angleške strani obrneš. na njihovih števcih so milje in km...bi prav kul izpadlo
pa rabljeni se kar veliko prodajajo...
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Zdej nevem a je že prejšni bil original al ne. Ampak, men se je s prejšnim in tem iz megana vrtel na 8000rpm, vendar samo po števcu. Hitrost pa tud lažeal€x napisal/-a:Aha samo s tem se spremeni samo to da dela use , ampak kaže use narobejurko napisal/-a:za števc lahko zložiš samo elektroniko v obstoječega, in ohraniš iste podlage. Takrat mi ni delal potovalni računalnik, pa še kilometri so bol realni xD še vedno mi pa laže obratomer in hitrosthmm nisi nekaj dosti razumeu
...kaj pa če bi samo števce zamenjau začasno, pa dau ta čas števec od rs-a popravit (če se bo dalo)? Bi delalo z števcem od 1.6 16v, al bi kazalo narobe km/h in rpm?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Nimam še števca žau zunaj, ampak meni se vrti do 7200rpmjurko napisal/-a:Zdej nevem a je že prejšni bil original al ne. Ampak, men se je s prejšnim in tem iz megana vrtel na 8000rpm, vendar samo po števcu. Hitrost pa tud lažeal€x napisal/-a:Aha samo s tem se spremeni samo to da dela use , ampak kaže use narobejurko napisal/-a:za števc lahko zložiš samo elektroniko v obstoječega, in ohraniš iste podlage. Takrat mi ni delal potovalni računalnik, pa še kilometri so bol realni xD še vedno mi pa laže obratomer in hitrosthmm nisi nekaj dosti razumeu
...kaj pa če bi samo števce zamenjau začasno, pa dau ta čas števec od rs-a popravit (če se bo dalo)? Bi delalo z števcem od 1.6 16v, al bi kazalo narobe km/h in rpm?
Zdej če imaš števec zunaj lahko poslikaš številke zadaj, pa lahko primerjava, ker mi še zmeri leži na omari
Po mojem je elektrika ista, spremeni se pa samo skala na števcu, pač da je pri navadnem samo malo bol raztegnjena kot pri RSu
upam da je razumljivo napisan
V okolici Idrije so prau fajn cesteal€x napisal/-a:... pa magari ko bankrotiram in pristanem u idriji z njim(malo heca)
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Drgač pa z drugo ni problema zdrobit menjalnika sm ga tud že sam..
Fajn avtek in upam, da bo hmau nehov nagajat in ratov uzgojen, da te bo ubogal.
no, če boš vzel števc ven, pa pomer kolk je dolga skala 
Edit.
Ker mam od megana števc še na omari sm ga zdele pomeru. Torej, od rdeče pike do rdeče pike (na obeh straneh isto) je cca. 210mm

Primerjava s skalo od RSa. Poglej koliko je zamaknjena oznaka za 4000rmp in hitrost 140

In iz tega ugotovimo da je podnožje isto, samo skala je bol raztegnjena. po moji logiki
Edit.
Ker mam od megana števc še na omari sm ga zdele pomeru. Torej, od rdeče pike do rdeče pike (na obeh straneh isto) je cca. 210mm

Primerjava s skalo od RSa. Poglej koliko je zamaknjena oznaka za 4000rmp in hitrost 140

In iz tega ugotovimo da je podnožje isto, samo skala je bol raztegnjena. po moji logiki
haha no ko bo use narjeno bom šou tudi malo pogledat druge kraje.Namreč do zdej dlje od kozine še nisem biu z tem avtkomiRenault napisal/-a:V okolici Idrije so prau fajn cesteal€x napisal/-a:... pa magari ko bankrotiram in pristanem u idriji z njim(malo heca)
Hvala si me potolažuStorz napisal/-a:Drgač pa z drugo ni problema zdrobit menjalnika sm ga tud že sam..
Aha zdej mi je pa use jasnojurko napisal/-a:no, če boš vzel števc ven, pa pomer kolk je dolga skala
Edit.