@Nos: maš serijsko podvozje ? Tale tedn mam nadomestno storio in dobivam kr mal morske bolezni obcasno...
Clio RS 182
Pa kaj ne znaš bratiBucko99 napisal/-a:Ej Symon dj povej a bi biu js z mojo kanto ful v napoto na progi ?Pa kakšna je kj gužva - tko k na TA, bl, mn ?
Če bi bil napoti? Če pogledam, da sem jaz bil precej počasnejši kot nekateri ostali, potem bi bil verjetno tudi ti, ampak prav napoti pa verjetno ne bi bil, če bi se umikal. Proga je dovolj široka, da se lahko skriješ na njej
Kar se tiče gužve... Na samo progo lahko greš takoj, ko se ti zahoče, ampak to pomeni, da je celotna zadeva precej razpuščena. Pač če imaš srečo je bolj malo ljudi na progi, če pa nimaš sreče pa si na progi z vsemi ostalimi udeleženci naenkrat. Pač organizacije ni nobene.
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Kadar sem jaz vozil je bilo vedno malo ljudi gor. Tudi nasploh je proga dovolj široka in dolga, da je lahko 5-10 ljudi na progi in si niso čisto nič napoto. Enega Civica sem napadel iz zavetrja (hmmm, ideja za hitrejši čas?
) na štartnociljni ravnini, isto en megane RS.
V glavnem tule so si ljudje manj napoto kot na RL kjer je prepočasna in preozka proga. Če nimaš 2x več konjev ne boš padel mimo na ravnini, v ovinkih pa ni prostora, tudi, če lahko priletiš v ovinek ful hitreje. Na Grobniku lahko na ravnini prehitiš brez težav, v ovinku...
Kmetek ja, šel je v promet.
V glavnem tule so si ljudje manj napoto kot na RL kjer je prepočasna in preozka proga. Če nimaš 2x več konjev ne boš padel mimo na ravnini, v ovinkih pa ni prostora, tudi, če lahko priletiš v ovinek ful hitreje. Na Grobniku lahko na ravnini prehitiš brez težav, v ovinku...
Kmetek ja, šel je v promet.
E ratalschkorc napisal/-a: Pa kaj ne znaš brati?
@Nos: js sm za, če mi bo datumsko ustrezal
Clio 1.6 GT
Tam na 2:59min si pa zanalašč malo počakal a ne
?
Luštn filmček, čeprav škoda da ni originalnega zvoka (pa tudi če se sliši samo veter), ker tale muska meni precej pokvari filmček...
LP, Primož
Luštn filmček, čeprav škoda da ni originalnega zvoka (pa tudi če se sliši samo veter), ker tale muska meni precej pokvari filmček...
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Mogoče bi se dalo zmenit kaj prek kluba, oz. da se organizira neko skupinoSymon napisal/-a:Je pa jasno prijava dosti dražja ampak razumljivo ker je tudi najem proge dosti dražji.
Clio 1.6 GT