Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bucko99

Odgovor Napisal/-a Bucko99 »

Ej Symon dj povej a bi biu js z mojo kanto ful v napoto na progi ? :) Pa kakšna je kj gužva - tko k na TA, bl, mn ?

@Nos: maš serijsko podvozje ? Tale tedn mam nadomestno storio in dobivam kr mal morske bolezni obcasno... :twisted:
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Bucko99 napisal/-a:Ej Symon dj povej a bi biu js z mojo kanto ful v napoto na progi ? :) Pa kakšna je kj gužva - tko k na TA, bl, mn ?
Pa kaj ne znaš brati :D? Saj sem že Kmeteku napisal, da je proga precej "tekoča" tako da kar nekaj hitrosti obdržiš v ovinku in ne rabiš pospeševati iz 30km/h, ampak pospešuješ bolj iz okoli 80-100km/h.
Če bi bil napoti? Če pogledam, da sem jaz bil precej počasnejši kot nekateri ostali, potem bi bil verjetno tudi ti, ampak prav napoti pa verjetno ne bi bil, če bi se umikal. Proga je dovolj široka, da se lahko skriješ na njej :).

Kar se tiče gužve... Na samo progo lahko greš takoj, ko se ti zahoče, ampak to pomeni, da je celotna zadeva precej razpuščena. Pač če imaš srečo je bolj malo ljudi na progi, če pa nimaš sreče pa si na progi z vsemi ostalimi udeleženci naenkrat. Pač organizacije ni nobene.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Kadar sem jaz vozil je bilo vedno malo ljudi gor. Tudi nasploh je proga dovolj široka in dolga, da je lahko 5-10 ljudi na progi in si niso čisto nič napoto. Enega Civica sem napadel iz zavetrja (hmmm, ideja za hitrejši čas? :lol: ) na štartnociljni ravnini, isto en megane RS.
V glavnem tule so si ljudje manj napoto kot na RL kjer je prepočasna in preozka proga. Če nimaš 2x več konjev ne boš padel mimo na ravnini, v ovinkih pa ni prostora, tudi, če lahko priletiš v ovinek ful hitreje. Na Grobniku lahko na ravnini prehitiš brez težav, v ovinku...

Kmetek ja, šel je v promet.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

@Bucko99, fedri so od clia RS172. drugo je stock
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

Symon čestite za čas, vrjamem da si užival.
Upam da se kdaj vidimo dol, tudi mene že celo leto vleče da bi odpeljal par krogov na Grobniku, pa me je "sram" z 110 kojev in glasnim izpuhom strašit gor.
Še malo pa bojo renojevci prešaltal iz Racelanda na Grobnik :lol:
Uporabniški avatar
Symon

Verjemi, da ni fora v konjih. Sam sem pač vedel, da ne bom nekje visoko (ker hodijo dosti hujši stroji na slick gumah tja) ampak sem šel zaradi lastnega užitka. Tako, da če boš ti užival je to to. Te nima kaj biti sram. :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

ja nč... se pol zmenmo 16. drug mesec :D
ravno po plači je to :lol:
pa gremo še Grobnik krstit 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Bucko99

schkorc napisal/-a: Pa kaj ne znaš brati :D?
E ratal :D velik vrstic je, pa nism navajn k ponavad sam po eno vrstico berem :P :D No kokr sm razbrav, me nebi glih podil, bi blo pa fajn da bi bil še kšn s podobno kanto tm d bi mogoče clo kšnga prehitu ( iz zaveterja) :o 8) :D

@Nos: js sm za, če mi bo datumsko ustrezal :wink:
Clio 1.6 GT
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

@Bucko99, na soboto pride 16.
pa nardimo en izlet na Grobnik :D
Uporabniški avatar
Symon

Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Tam na 2:59min si pa zanalašč malo počakal a ne :D?

Luštn filmček, čeprav škoda da ni originalnega zvoka (pa tudi če se sliši samo veter), ker tale muska meni precej pokvari filmček...

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Symon

Ja saj težava je bila ravno v vetru pa je dal Drey tole Zen muzko. :D
Sicer se pa vidi, da sem bil prvič, da je še kar nekaj fore v določenih ovinkih. :oops:
Padingtona pa nihče ni opazil? :lol:
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Dosti razmišljam,da bi šel jaz tudi dol.Da nebi blo tak daleč,pa malo cenejši da bi blo.
Uporabniški avatar
Symon

Ja pri tebi je res dosti dlje. Meni ni spet ful razlike. Je pa jasno prijava dosti dražja ampak razumljivo ker je tudi najem proge dosti dražji.
Uporabniški avatar
Bucko99

Symon napisal/-a:Je pa jasno prijava dosti dražja ampak razumljivo ker je tudi najem proge dosti dražji.
Mogoče bi se dalo zmenit kaj prek kluba, oz. da se organizira neko skupino :?: Ker pomoje bi se kar nekaj folka šlo ''vozit po progi'', ampk je cena za tistih ''par krogov'' previsoka :? A se ni govorilo tudi o nekem TA-ju na Grobniku ?
Clio 1.6 GT
Zaklenjeno