R4 katrca - moji avtomobili
Noro... Prilepiš eno sliko od zadaj kako zgleda? Se spomnem moje s 165, je zgledala kot porš 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Noro, svaka ti čast za tak stroj 
Sva se enkrat okoli leta 2003-2004 pogovarjala v Grosupljem na tuning show-u, sice nisem bil s Katrco tam, sem jo pa omenil
Poglej si jo v moji temi: KLIK, mal poskrolaj nižje 
Je plan tudi pri meni čez čas, da se spet s katro začne
Sva se enkrat okoli leta 2003-2004 pogovarjala v Grosupljem na tuning show-u, sice nisem bil s Katrco tam, sem jo pa omenil
Je plan tudi pri meni čez čas, da se spet s katro začne
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
se spomnim tele tvoje katrce
škoda da je nisem videl od blizu, no bom pa počakal da boš mel novo in pridem tisto pogledat
mam pa tukaj še eno fotko, ko sem imel dolničarjeve feltne (ki pridejo bolj ven kot alpinine) z gumami 165/65R13 in se vidi pošteno dobro, od zadaj je pa podobno, kot s 175/60

tko da možno da bojo kmalu te feltne spet gor
naj pa že sedaj povem da alpink ne prodam 
škoda da je nisem videl od blizu, no bom pa počakal da boš mel novo in pridem tisto pogledat
mam pa tukaj še eno fotko, ko sem imel dolničarjeve feltne (ki pridejo bolj ven kot alpinine) z gumami 165/65R13 in se vidi pošteno dobro, od zadaj je pa podobno, kot s 175/60

tko da možno da bojo kmalu te feltne spet gor
Glede alpink sem glih hotel vprašat
So mi bolj všeč kot dolničar, mogoče glih ker so kot en power-juicer od zgoraj dol pogledan 
A plani z menjavo motorja so se uresničili?
A plani z menjavo motorja so se uresničili?
imel sem plane da ga zamenjam za alpino, samo je bil problem ker so me 1 teden pred menjavo vstavili plavi v Lj in me je tip vprašal če sem že zamenjal motor, da ga samo informativno zanima
no po tem vprašanju sem se odločil da ne bom nič menjal, saj gre tut sedaj s 34 KM 150 km/h kadarkoli želiš, no tut več, če ma dober dan 
A z a-testom nebi šlo skozi? Jih je menda kar nekaj po cestah z 1.4 mašinami pri nas...
Škoda mogoče, glavno pa, da si ti zadovoljen. Jst sm bil z mojo zelo zadovoljen in jo res pogrešam. Komaj čakam, da bo spet ena za projekt. Pa Alpina turbo noter, če se jo bo našlo
Alpino še imaš kje al je že šla naprej?
Škoda mogoče, glavno pa, da si ti zadovoljen. Jst sm bil z mojo zelo zadovoljen in jo res pogrešam. Komaj čakam, da bo spet ena za projekt. Pa Alpina turbo noter, če se jo bo našlo
Alpino še imaš kje al je že šla naprej?
drhouse: ja dalo bi se homologirat, čez veze drugače ne, ker če bi imel alpino, bi bilo treba marsikaj ojačat in spremenit, saj kar se bremz tiče, pa še pol ko bi to vse bilo ok, pomoje nebi naredil homologacije, ker je to pač slovenija
motorja nimam več, je šel takrat takoj naprej, čaprav mi je sedaj malo žal, da ga nisem obdržal
ker se mi zdi da so R4 Alpine bolj popularne kot katerikoli ferrari
katraš: če ti po pravici povem sem to zvedel najprej od tebe, kje drugje nisem nič zasledil, tko da bi bilo dobro se začet zanimat kaj in kako
pa avto pripravljat da bo 1A oz narejen u nulo
povej kdaj boš kj v Lj, pa greva na pivo
motorja nimam več, je šel takrat takoj naprej, čaprav mi je sedaj malo žal, da ga nisem obdržal
katraš: če ti po pravici povem sem to zvedel najprej od tebe, kje drugje nisem nič zasledil, tko da bi bilo dobro se začet zanimat kaj in kako
Škoda... Mogoče veš, kdo pri nas bi ga imel oz kje je najboljše iskat?
Nekje sem bral, da naredijo a test brez problemov, če so stvari dovolj ojačane in lepo narejene. Nevem, ampak komaj čakam, da bom lahko poskusil
Tako me vleče nazaj med 4ke 
Nekje sem bral, da naredijo a test brez problemov, če so stvari dovolj ojačane in lepo narejene. Nevem, ampak komaj čakam, da bom lahko poskusil
V petek mi je punca nardila presenečenje za bday in jo pripeljalaOrange napisal/-a:nimam pojma kje bi se to še kaj našlo, mogoče kakšna italijanevem
pa ti sedaj imaš doma katrco ali ne? kakšno misliš nabavit? barva me zanima, bo spet rdeča![]()
Bom odprl novo temo in jo predstavil, je pa rdeča, ja
Končno spet med katraši
Saj veš kako sem jaz in LJ. Samo če pomislim nanjo dobim ošpice! Tu mi je preveč lepo da bi rinil nazaj v mestoOrange napisal/-a: katraš: če ti po pravici povem sem to zvedel najprej od tebe, kje drugje nisem nič zasledil, tko da bi bilo dobro se začet zanimat kaj in kakopa avto pripravljat da bo 1A oz narejen u nulo
![]()
Aja, 27. 8.grem v Slavonski Brod na srečanje. Greš zraven?