R4 katrca - moji avtomobili

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Orange
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Orange »

proizvajalca gume je že zdavnaj odbrusilo stran :D
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Noro... Prilepiš eno sliko od zadaj kako zgleda? Se spomnem moje s 165, je zgledala kot porš :lol:
Uporabniški avatar
Orange

ja od zadaj res zgleda hudo noro :twisted:

avto je žal v garaži in ga brez akumulatorja ne morem dat ven, tko da nimam takšne fotke, da bi bil cel avto gor (pa drugič :) )

Slika

tukaj pa se še vidi kako lepo guma drajsa ob blatnik :D
Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Noro, svaka ti čast za tak stroj ;)

Sva se enkrat okoli leta 2003-2004 pogovarjala v Grosupljem na tuning show-u, sice nisem bil s Katrco tam, sem jo pa omenil :) Poglej si jo v moji temi: KLIK, mal poskrolaj nižje ;)

Je plan tudi pri meni čez čas, da se spet s katro začne :smt024
Uporabniški avatar
Orange

se spomnim tele tvoje katrce :wink:

škoda da je nisem videl od blizu, no bom pa počakal da boš mel novo in pridem tisto pogledat :wink:

mam pa tukaj še eno fotko, ko sem imel dolničarjeve feltne (ki pridejo bolj ven kot alpinine) z gumami 165/65R13 in se vidi pošteno dobro, od zadaj je pa podobno, kot s 175/60 :wink:

Slika

tko da možno da bojo kmalu te feltne spet gor :wink: naj pa že sedaj povem da alpink ne prodam :D
Uporabniški avatar
drhouse

Glede alpink sem glih hotel vprašat :) So mi bolj všeč kot dolničar, mogoče glih ker so kot en power-juicer od zgoraj dol pogledan :lol:

A plani z menjavo motorja so se uresničili?
Uporabniški avatar
Orange

imel sem plane da ga zamenjam za alpino, samo je bil problem ker so me 1 teden pred menjavo vstavili plavi v Lj in me je tip vprašal če sem že zamenjal motor, da ga samo informativno zanima :oops: no po tem vprašanju sem se odločil da ne bom nič menjal, saj gre tut sedaj s 34 KM 150 km/h kadarkoli želiš, no tut več, če ma dober dan :twisted:
Uporabniški avatar
drhouse

A z a-testom nebi šlo skozi? Jih je menda kar nekaj po cestah z 1.4 mašinami pri nas...

Škoda mogoče, glavno pa, da si ti zadovoljen. Jst sm bil z mojo zelo zadovoljen in jo res pogrešam. Komaj čakam, da bo spet ena za projekt. Pa Alpina turbo noter, če se jo bo našlo :twisted:

Alpino še imaš kje al je že šla naprej?
Uporabniški avatar
katraš
Kraj: Žužemberk

Odgovor Napisal/-a katraš »

Ojla Orange, oglasi se kaj. A morda kaj veš, kako je s srečanjem ob 50.letnici Katrce v Franciji, 3. avgusta 2011? Lahko kaj izveš? Pokliči kaj, zdaj sem nazaj z dopusta.
Uporabniški avatar
Orange

drhouse: ja dalo bi se homologirat, čez veze drugače ne, ker če bi imel alpino, bi bilo treba marsikaj ojačat in spremenit, saj kar se bremz tiče, pa še pol ko bi to vse bilo ok, pomoje nebi naredil homologacije, ker je to pač slovenija :oops:

motorja nimam več, je šel takrat takoj naprej, čaprav mi je sedaj malo žal, da ga nisem obdržal :oops: ker se mi zdi da so R4 Alpine bolj popularne kot katerikoli ferrari :wink: :twisted:

katraš: če ti po pravici povem sem to zvedel najprej od tebe, kje drugje nisem nič zasledil, tko da bi bilo dobro se začet zanimat kaj in kako :wink: pa avto pripravljat da bo 1A oz narejen u nulo :wink:

povej kdaj boš kj v Lj, pa greva na pivo
Uporabniški avatar
drhouse

Škoda... Mogoče veš, kdo pri nas bi ga imel oz kje je najboljše iskat?

Nekje sem bral, da naredijo a test brez problemov, če so stvari dovolj ojačane in lepo narejene. Nevem, ampak komaj čakam, da bom lahko poskusil :) Tako me vleče nazaj med 4ke :oops:
Uporabniški avatar
Orange

nimam pojma kje bi se to še kaj našlo, mogoče kakšna italija :oops: nevem

pa ti sedaj imaš doma katrco ali ne? kakšno misliš nabavit? barva me zanima, bo spet rdeča :wink: :?:
Uporabniški avatar
drhouse

Orange napisal/-a:nimam pojma kje bi se to še kaj našlo, mogoče kakšna italija :oops: nevem

pa ti sedaj imaš doma katrco ali ne? kakšno misliš nabavit? barva me zanima, bo spet rdeča :wink: :?:
V petek mi je punca nardila presenečenje za bday in jo pripeljala :smt024

Bom odprl novo temo in jo predstavil, je pa rdeča, ja :twisted:

Končno spet med katraši 8)
Uporabniški avatar
katraš
Kraj: Žužemberk

Odgovor Napisal/-a katraš »

Orange napisal/-a: katraš: če ti po pravici povem sem to zvedel najprej od tebe, kje drugje nisem nič zasledil, tko da bi bilo dobro se začet zanimat kaj in kako :wink: pa avto pripravljat da bo 1A oz narejen u nulo :wink:

povej kdaj boš kj v Lj, pa greva na pivo
Saj veš kako sem jaz in LJ. Samo če pomislim nanjo dobim ošpice! Tu mi je preveč lepo da bi rinil nazaj v mesto :lol: Pokliči pa se dogovoriva kdaj vletiš do mene.
Aja, 27. 8.grem v Slavonski Brod na srečanje. Greš zraven? :lol:
Uporabniški avatar
Orange

ravno takrat pa ne morem, ker mam en RD planiran, tko da jih samo pozdravi v mojem imenu, jaz pa pridem drugič :wink:

za pijačo se pa bova slišala, ni problema, samo da neke papirje uredim, pol pa pridem :wink:
Odgovori