R4 katrca - moji avtomobili

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
katrca91
Kraj: LJ

R4 katrca - moji avtomobili

Odgovor Napisal/-a katrca91 »

no da vem jas predstavim mojo zberko avtomobilov, ki jih ni bilo malo, sploh v zadnjem letu sem jih zamenjau ene par :(

prvi avto ki sem ga kupiu je bila lepa bela katrca
Slika

s casoma in veliko zivcev je nastala takale
Slika

Slika

no to katrco imam se sedaj, imeu pa sem za pozimi se vozit druge avtomobile, in to 3 rdece katrce :D pa da zacnem kar s taprvo

prva GTL ki so jo naredili, in je bila letnik 83
Slika

takole je izgledala armaturka 8)
Slika

po dveh mesecih se mi je sesedla in kupiu sem novo :) letnik 92
Slika

spomladi sem jo porodau in jeseni ko sem zopet potrebovau katrco, sem kupiu novo za plato piva :) letnik 88, bila je ko narejena za voznjo po savi in blatu 8)
Slika

tudi sneg ji je disau
Slika

no sluzila mi je zelo lepo, a mi je na koncu v enem dnevu vse slo v maloro, najprej so mi odpovedale bremze, in sem se ustaviu tako da sem morau pumpat zavoro, ker rocna mi itak ni delala, in ko sem bi nekje sredi gozdov mi je sla se bencinska pumpa, in ce nebi imeu punce zravn da me je mirila, bi pomoje avto ceu razbiu, no novi dom je nasla na odpadu :roll:

in potem sem kupiu avto s katerim sem misliu se vozit poleti tko na morje pa na dalse ture in sem kupiu hyundai pony 1.5 letnik 95, moram rect da je vlekeu posteno samo pri visoki hitrosti je biu smrtno nevaren :cry: aja sem pozabiu povedat da je popil 1 liter olja na 1000 km
Slika

no po dveh mescih sem ga prodau in potem kupiu bmw 318i letnik 95
Slika

no sedaj tudi tega prodajam, saj imam jst pretezko nogo zanj :shock: tko da ce ne veste kaj kupit, katra je se zmeraj najbolsa, malo pije, pa skos dela 8) 8) 8)
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

matr :shock: ....katra je zakon, ce pa jo bos ustimu tko k si mi reku pol pa sploh zakon :D

p.s.: Kolkr sm gledu v katalogu amortizerje jih majo tud za katro :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

zelo lepa zbirka
Slika
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Ja katra je itak zakon.....poglavje zase v renultovi zgodovini..... :D

Kasni so palni za katro :?: :D

Menjava motorja :D
Uporabniški avatar
katrca91

motor se menja ta teden, tko da bomo videl kako se bo pol peljal, samo kokr sem slisau bo baje trgal gume :lol: no malo bom paziu pa bo, bo pa drgac skor 100% konjeu vec kot jih je sedaj :twisted: bo pa spomladi spet registrerana, tako da jo boste lahko videli takrat sele
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ktera masina pa bo noter? Drugace pa je zlo zlo huda :) A si notranjost tud kaj spreminjal? Kaksna slika?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

katrca je samo :shock: :shock: :shock:
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
katrca91

notri bo motor od R11 1.4, no sj motor je podoben ko moj saj na pogled, samo da ima dvojen frgazer, samo mam en problem da imam samo 4-stopenski menjalnik, tko da ne bo slo tok kokr bi lahko slo, no pravijo da bo slo vseeno tam okol 190 km/h samo to glih ne bom probavau, k mi je skoda avta, ce bi slo kj narobe. notranjost za 1x ni nic predelana bo pa, ko bo mal kesa, nacrtujem kake bob zice pa kletko notr, samo to bo ko bo cas za to, pa seveda en drug volan, to sem pa tko ze zmenjen (z enim iz tukaj, kak nik ma sem pozabiu), tko da bo res stroj ko bo fertik, samo to ne bo nikoli :lol: zmeraj se kj se najde :P
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

mal mi je cudna tista modra od gas... nalepka, prevec istopa vn drgac pa katr, vsaka cast za tole :smt005
Dare

Slika
Uporabniški avatar
katrca91

tista nalepka bo pol bolj do izraza prisla ko bo tudi notranjost zrihtana, saj naj bi bila notri take barve, saj roll bar, ce ne kj drugega se :)
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

bolj bi sedla renault-klub.si nalepka kot pa tista gas :wink: :twisted: pa lepo bi blo da bi bla v klubu tud kaksna katrca sploh tok lepa k tvoja 8)
Slika Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

pery napisal/-a:bolj bi sedla renault-klub.si nalepka kot pa tista gas :wink: :twisted: pa lepo bi blo da bi bla v klubu tud kaksna katrca sploh tok lepa k tvoja 8)
evo..se strinjam..lepo vabljen :wink:

Drgac pa katrca seka 100na uro,res vsaka cast. :wink:

lp
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
katrca91

sj ce bo slo tko naprej, mi ne bo preostalo drugega kot da se res v klub vclanim, saj ste same face tam, tko da mogoce bom priseu malo okoli, samo da izvem komu se javim glede vclanitve
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

Odgovor Napisal/-a pery »

ja se kr strinjam da so face in fajn folk gor :wink: sej ce se dobr spomnim si biu tud na srecanju v logatcu...drugac pa glede vclanitve ti bodo pa moderatorji pomagal (liquid al pa killah,...)
Slika Slika
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Itak je tuki vse napisano http://rk.avtomobilizem.com/renaultforu ... m.php?f=20

Najlazje je da uletis en petek na lokalca v Lj,pa se vse zmenite :P
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Odgovori