verjamem da je moglo bit zanimivo. Samo dobro da nisem jaz dobil plačilnega naloga domov jaSash napisal/-a: drgač je blo pa pol bol zanimiv po šempetru![]()
![]()
![]()
...
Lp.
Clio L96 1.2 RSi- BeBop(RSi motor ven cuknjen)
- 16v-Twingoo
- Kraj: Celje
Noup, je bil težji od ventilarja, z manjšo prostornino motorja, manj ventili in manj kilovati!nightmare napisal/-a:Ja z ventilarjem zihr ne.Waxxx napisal/-a:Uf, ko bi vi vedli s kakim avtom sem se js v torek 210 pelu!![]()
Pa uni ko so za mano ostajali so vklapljali brisalce... Pa ne zarad dežja, pač pa zarad rje ko je letela stran od mene! That's the point!
Waxxx napisal/-a:Pa uni ko so za mano ostajali so vklapljali brisalce... Pa ne zarad dežja, pač pa zarad rje ko je letela stran od mene! That's the point!nightmare napisal/-a:Ja z ventilarjem zihr ne.Waxxx napisal/-a:Uf, ko bi vi vedli s kakim avtom sem se js v torek 210 pelu!![]()
HAAAAAAAAAAAAAAAAA hahhaha krepavam od smeha
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
evo danes, je bilo pa ni bilo lepo vreme in takoj ko je nehalo deževat sem cuknil motor ven v dobrih 20min. juter pride en klepar pogledat zadevo, kar je potrebno malce od rje popravt pa da mi pove predračun za vse skupaj. slike žal nisem delal, ker je vreme krneki, takoj ko bo vreme lepo slike gor poknem
tk da bomo videli kako bomo z časom in upajmo na lepo vreme, da se bo dalo pol vse iz rsi-a v tega bebop. za weinberg pa nevem, če mi bo ratalo. držim pesti in šraufo bom ko budalo
l.p.
tk da bomo videli kako bomo z časom in upajmo na lepo vreme, da se bo dalo pol vse iz rsi-a v tega bebop. za weinberg pa nevem, če mi bo ratalo. držim pesti in šraufo bom ko budalo
l.p.
Priden Wili.. Zihr si avtu pel tale komad. Danes
http://www.youtube.com/watch?v=0LPALNnb0Nw
Mal heca mora bit
http://www.youtube.com/watch?v=0LPALNnb0Nw
Mal heca mora bit
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
evo kot sem rekel motor je zunaj in bo kmalu pelan na odpad, glava se bo dol pobrala, altenator, anlaser ter menjalnik ostalo gre k dinos

tole morem dati pa popravt in desen prag, ker je majhna lukna ostalo je v zelo dobrem stanju, v kratkem operem še motorni prostor pa vam še poslikam.

te sem pa malce probaval gor dat in bo treba dati ožje gume gor, tako da bom dal verjetno kr ene japonske gume in to v dimenziji 175 45 R14, gume so drgač za 4cikla ampak za cruisen bojo vredu
robovi so malce že na roko poliran ampak ni to še fertig. so borbet t model 8x14 et20 če mi pa nebo všeč pa pridejo 15gor pa lpo 195 45 R15 gume.

l.p.

tole morem dati pa popravt in desen prag, ker je majhna lukna ostalo je v zelo dobrem stanju, v kratkem operem še motorni prostor pa vam še poslikam.

te sem pa malce probaval gor dat in bo treba dati ožje gume gor, tako da bom dal verjetno kr ene japonske gume in to v dimenziji 175 45 R14, gume so drgač za 4cikla ampak za cruisen bojo vredu

l.p.
danes še opazil da je na 1.2 cliu malce most začel rjavet in ga bom tudi menjal iz rsi-a, ker tm zgleda lep. pa kdo je 1x omenu, da naj bi bili mostovi pocinkan
pa zanima me, koliko drgač košta nov most, je to drago??
sem pa zelo vesel, da črni clio ni bil spredaj zaleten in mam dobro osnovo, tako da nebojo linije štrlele pol ko bom sestavljal.
sem pa zelo vesel, da črni clio ni bil spredaj zaleten in mam dobro osnovo, tako da nebojo linije štrlele pol ko bom sestavljal.