Clio L96 1.2 RSi- BeBop(RSi motor ven cuknjen)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Sash napisal/-a: drgač je blo pa pol bol zanimiv po šempetru :D :D 8) 8) ...

Lp.
verjamem da je moglo bit zanimivo. Samo dobro da nisem jaz dobil plačilnega naloga domov ja :lol:
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Uf, ko bi vi vedli s kakim avtom sem se js v torek 210 pelu! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Waxxx napisal/-a:Uf, ko bi vi vedli s kakim avtom sem se js v torek 210 pelu! :lol:
Ja z ventilarjem zihr ne. :P :lol:
Uporabniški avatar
16v-Twingoo
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

nightmare napisal/-a:
Waxxx napisal/-a:Uf, ko bi vi vedli s kakim avtom sem se js v torek 210 pelu! :lol:
Jst sm se z Twingotom 1.2 16v po Klančku navzdol pelu 205 po Garminu Night.. Eat yourself.. Po ravnini 190...
Qrc pa hitrost če pa so posledice na motorju.. :P
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

nightmare napisal/-a:
Noup, je bil težji od ventilarja, z manjšo prostornino motorja, manj ventili in manj kilovati! 8)

Pa uni ko so za mano ostajali so vklapljali brisalce... Pa ne zarad dežja, pač pa zarad rje ko je letela stran od mene! That's the point! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Waxxx napisal/-a:
nightmare napisal/-a:
Pa uni ko so za mano ostajali so vklapljali brisalce... Pa ne zarad dežja, pač pa zarad rje ko je letela stran od mene! That's the point! :lol:

HAAAAAAAAAAAAAAAAA hahhaha krepavam od smeha :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: Ma nemoreš ! :D
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

evo danes, je bilo pa ni bilo lepo vreme in takoj ko je nehalo deževat sem cuknil motor ven v dobrih 20min. juter pride en klepar pogledat zadevo, kar je potrebno malce od rje popravt pa da mi pove predračun za vse skupaj. slike žal nisem delal, ker je vreme krneki, takoj ko bo vreme lepo slike gor poknem :D
tk da bomo videli kako bomo z časom in upajmo na lepo vreme, da se bo dalo pol vse iz rsi-a v tega bebop. za weinberg pa nevem, če mi bo ratalo. držim pesti in šraufo bom ko budalo :lol:
l.p.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Priden Wili.. Zihr si avtu pel tale komad. Danes :rainbow1:

http://www.youtube.com/watch?v=0LPALNnb0Nw

Mal heca mora bit ;)
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily

evo kot sem rekel motor je zunaj in bo kmalu pelan na odpad, glava se bo dol pobrala, altenator, anlaser ter menjalnik ostalo gre k dinos :D

Slika

Slika

Slika

tole morem dati pa popravt in desen prag, ker je majhna lukna ostalo je v zelo dobrem stanju, v kratkem operem še motorni prostor pa vam še poslikam.

Slika

te sem pa malce probaval gor dat in bo treba dati ožje gume gor, tako da bom dal verjetno kr ene japonske gume in to v dimenziji 175 45 R14, gume so drgač za 4cikla ampak za cruisen bojo vredu :D robovi so malce že na roko poliran ampak ni to še fertig. so borbet t model 8x14 et20 če mi pa nebo všeč pa pridejo 15gor pa lpo 195 45 R15 gume.
Slika
Slika
Slika

l.p.
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

wily napisal/-a:evo kot sem rekel motor je zunaj in bo kmalu pelan na odpad, glava se bo dol pobrala, altenator, anlaser ter menjalnik ostalo gre k dinos :D

l.p.
na prikolico , v weinberg pa brez izpuha turiraš malo 8)
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

sam tko naprej 8) :wink:
Uporabniški avatar
wily

danes še opazil da je na 1.2 cliu malce most začel rjavet in ga bom tudi menjal iz rsi-a, ker tm zgleda lep. pa kdo je 1x omenu, da naj bi bili mostovi pocinkan :? pa zanima me, koliko drgač košta nov most, je to drago??
sem pa zelo vesel, da črni clio ni bil spredaj zaleten in mam dobro osnovo, tako da nebojo linije štrlele pol ko bom sestavljal.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

sej če malo rjavi pol ni panike, pobrusiš, pa nanovo poštrihaš in use zaščitiš pa je.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
wily

če kdo hoče kaj delov od energie motorja, juter ga bom razdiral in kaj je bilo napisano da potrebujem bom dol pobral ostalo pa pelte, če hočete. za kavico bote dal nek pa je rešena zadeva.
l.p.

p.s. orodje mejte seboj, ker ga nimam velik.
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

novega kaj?
Odgovori