evo še jst prestavim, še ne doma avta,ampak je že moj, namreč sem iskal že dolgo novega clia, za nov projekt. Pa ker sreče nimam in ne morem dobit unega iz kopra , ker ga bo una ***** vozila še lep čas, tako da si bom sam naredil svojega RSi-a. Je clio L96 1.2 Bebop, oblike še clio 1 ph1. vozilo je črne barve, tri vraten model in za svoja leta še lepo ohranjen, okoli sprednjih blatnikov ima malce rje, ampak se veliko ne sekiram. Clio bo čist obično zrihtan, avto bo komplet original! kar bo je pa: spuščen, temne šajbe, platišča O.Z. Vela in 195 45 R15 gume, zadaj original 16v spojler, pragovi RSi, športen izpuh, spredaj badlook ter bula od R19 16v. pa komplet eletrika od opreme RT! vem veliko dela, ampak imam čas in voljo
in slike, kako naj bi zgledal končni izdelek, je res da je PS! osnova te predelave in zamišljenje je pa prišla od satana, njegovega belega clia pa že itaq vsi poznate! njegov je bel moj pa isti samo da črn(njegov nima rsi prage, moj bo pa mel),
prvo, kar sledi je pa komplet razdret avto, motor ven, štrom ven, notranjost pa vse ostalo.
p.s. hvala jero13 za PS
to bi bilo namreč vse, nadaljuje se čez vikend.