Clio L96 1.2 RSi- BeBop(RSi motor ven cuknjen)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Clio L96 1.2 RSi- BeBop(RSi motor ven cuknjen)

Odgovor Napisal/-a wily »

evo še jst prestavim, še ne doma avta,ampak je že moj, namreč sem iskal že dolgo novega clia, za nov projekt. Pa ker sreče nimam in ne morem dobit unega iz kopra , ker ga bo una ***** vozila še lep čas, tako da si bom sam naredil svojega RSi-a. Je clio L96 1.2 Bebop, oblike še clio 1 ph1. vozilo je črne barve, tri vraten model in za svoja leta še lepo ohranjen, okoli sprednjih blatnikov ima malce rje, ampak se veliko ne sekiram. Clio bo čist obično zrihtan, avto bo komplet original! kar bo je pa: spuščen, temne šajbe, platišča O.Z. Vela in 195 45 R15 gume, zadaj original 16v spojler, pragovi RSi, športen izpuh, spredaj badlook ter bula od R19 16v. pa komplet eletrika od opreme RT! vem veliko dela, ampak imam čas in voljo :D

Slika
Slika

in slike, kako naj bi zgledal končni izdelek, je res da je PS! osnova te predelave in zamišljenje je pa prišla od satana, njegovega belega clia pa že itaq vsi poznate! njegov je bel moj pa isti samo da črn(njegov nima rsi prage, moj bo pa mel), :D 8)

Slika
Slika
Slika
Slika

prvo, kar sledi je pa komplet razdret avto, motor ven, štrom ven, notranjost pa vse ostalo.

p.s. hvala jero13 za PS
to bi bilo namreč vse, nadaljuje se čez vikend. :D
Zadnjič spremenil wily, dne 27 Avg 2010, 15:48, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

Svaka čast če se boš res lotil tega projekta. :D

Mogel si uzet mojo Baccaro pa bi imel velik iziv in končni rezultat bii bil bolj cenjen kot predelava 1.2 na RSI :wink:

Prdajam pa jo za slabih 350e :(
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
wily

Markolino napisal/-a:Svaka čast če se boš res lotil tega projekta. :D

Mogel si uzet mojo Baccaro pa bi imel velik iziv in končni rezultat bii bil bolj cenjen kot predelava 1.2 na RSI :wink:

Prdajam pa jo za slabih 350e :(
tega črnega sem dobil, namreč sem klical za ceno, ker ni bila napisana! nato mi reče, da naj samo plačam prepis in naj odpeljem avto :D
Uporabniški avatar
wily

evo po brskanju dveh dneh in iskanja platišča O.Z. Vela sem končno obupal. klical sem okoli, še špana sem klical in se baje teh felg ne da dobit več. tako, da sem odločil za novejšo različico teh platišč in se odločil, da bom dal gor na clia MSW by O.Z. številka 19, kar je zlo podobna felga od vele.

Slika
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

pa zakaj morš vsakič novo temo odpirat? Na koncu pa tak nič ne nardiš..
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Clio bo čist obično zrihtan, avto bo komplet original! kar bo je pa: spuščen, temne šajbe, platišča O.Z. Vela in 195 45 R15 gume, zadaj original 16v spojler, pragovi RSi, športen izpuh, spredaj badlook ter bula od R19 16v.
veliko sreče
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
wily

_BosTeK_ napisal/-a:pa zakaj morš vsakič novo temo odpirat? Na koncu pa tak nič ne nardiš..
kdaj sem jst odpiral nove teme in nikol kej naredil, lej zadrž se takega komentarja!

in evo lepotica doma, danes jo šel dvignat v meslinje, pred tem sem pa šel po še eno lepotico, ki je pa en malce gnila :shock: :D ampak ima pa tisto srce in papirje kar potrebujem za svojga lepega RSi-ja, drgač pa avto gre ko svinja, jst pa sash danes mal stestirala in gre dobrih 215 po števcu ampak avto še kr vleče, sam nisma hotla neki full pretirati :D slike pridejo gor od 1.2 in od 1.... :P 8)
Uporabniški avatar
RobMayth
Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Odgovor Napisal/-a RobMayth »

waaaaaw 1.8 rSi-ja gnilega si nabavo, sem lahko tvoj kolega? se te lahko dotaknem?
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

RobMayth napisal/-a:waaaaaw 1.8 rSi-ja gnilega si nabavo, sem lahko tvoj kolega? se te lahko dotaknem?
ti pa se pomiri malo no,špar tjuner
Uporabniški avatar
Markolino

No in se je začelo... Pa to ne pelje nikamor...

Vemo vsi, da wili jih večkrat kobaca.. Sam dejte se mal zresnit fantje.
Sej nimate 15 let. Križana gora.

Bote fanj. :wink:
Uporabniški avatar
wily

Markolino napisal/-a:No in se je začelo... Pa to ne pelje nikamor...

Vemo vsi, da wili jih večkrat kobaca.. Sam dejte se mal zresnit fantje.
Sej nimate 15 let. Križana gora.

Bote fanj. :wink:
ka jih pa jst kobcam?? že odkar vozim renoja sem mel prvo željo za 16v-ja in sm si ga vzel, ampak še većjo željo sem mel zmer po rsi-ju, sem se vozil z enim in sem bil tk navdušen, da sem si ga zmer hotu nardit, sam problem je bil zmer glavno nosilc motorja, ki ga dobit. marko ti se mal zresen, ja gledam v vsaki temi ne prideš zraven, bluziš bedarije pa...... in pol se je pr men začel?? prvo pr seb uredi pol komentirji drugim.
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

andrej86 napisal/-a:
RobMayth napisal/-a:waaaaaw 1.8 rSi-ja gnilega si nabavo, sem lahko tvoj kolega? se te lahko dotaknem?
ti pa se pomiri malo no,špar tjuner
lol :lol: :lol: :lol:
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Markolino

Pri meni je vse vrejeno.. S tem pa kar sem napisal zgoraj nisem mislil na nič slabega.
Vsaj jaz nimam takih bolanih ispadov ''A te lahko taknem'' pa take fore..
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

no v glavnem, wily je kupil mojega RSi ja ki je bil pri meni kot drugi avto, zdaj ko sem mojega spravil v pogon me je avto moral zapustit ker enostavno ne morem vzdrževati in registrirati 2 avtov. Avto je res redkost,wily je mel željo da bi ga kupil odkar sem ga jaz vzel in sem mu dal šanso da ga kupi če hoče. Kdor je vozil tak avto ve da je 16v ju več kot konkurenčen. Ne glede na to da da ima kar nekaj konjev manj.
Uporabniški avatar
wily

andrej86 napisal/-a:no v glavnem, wily je kupil mojega RSi ja ki je bil pri meni kot drugi avto, zdaj ko sem mojega spravil v pogon me je avto moral zapustit ker enostavno ne morem vzdrževati in registrirati 2 avtov. Avto je res redkost,wily je mel željo da bi ga kupil odkar sem ga jaz vzel in sem mu dal šanso da ga kupi če hoče. Kdor je vozil tak avto ve da je 16v ju več kot konkurenčen. Ne glede na to da da ima kar nekaj konjev manj.
avto leti ko pes in res odkar je kupil andrej avto sem mu skoz težil :D nej mi ga proda ali ko ga bo prodajal, da ga bom jst vzel takoj in to se je tudi zgodil, hvala andrej. aja pa zrihtal sem tud da se tist prosti tek ne zagaj tm mal, spucal motorček prosteka teka in avto lpo dela na 900rpm. zdej mam pa dva lepa črna in bom vse iz rsi-ja prestavil na unega 1.2 in šel na homolo in naredil predstavitev karoserije, zdj točno vem, kaj vse potrebujem.
Odgovori