Dan odprtih vrat na Renault servisih
-
defasturias
Kaj gredo lahko to samo tisti, ki so dobili vabila, ali vsi? Ker pri nas recimo je oče dobil, brat, ki je lani kupil novega renaulta pri njih pa ne. Oče je dobil vabilo za avto, ki ga imam zdaj jaz, torej lahko to koristim z njegovim vabilom (če bi bil ta pogoj)?
Ste prepričani da je teh 200eur razdeljenih, ali gre spet za neko govorjenje na pamet?
LP
Ste prepričani da je teh 200eur razdeljenih, ali gre spet za neko govorjenje na pamet?
LP
sem se tudi sam veselil za 200 frej robe
no, sicer je pa povsem logično, da je zadeva razdrobljena.
drugače sem pa sam lepo poklical k Malgaju in se naročil ob uri. prav za ta namen. pri Malgaju so še posebej poudarili, da se je potrebno naročit. pregled pa naj bi trajal max. 30 minut. termini (vsaj pri Malgaju) pa hitro pojenjajo.
no, sicer je pa povsem logično, da je zadeva razdrobljena.
drugače sem pa sam lepo poklical k Malgaju in se naročil ob uri. prav za ta namen. pri Malgaju so še posebej poudarili, da se je potrebno naročit. pregled pa naj bi trajal max. 30 minut. termini (vsaj pri Malgaju) pa hitro pojenjajo.
Ne bo šlo.....Šasija je vpisana na kuponu in je neprenosljivo.lisko napisal/-a:Je kaka omejitev glede starosti? Al pa bilokaj? Je bon potem vezan na avto? Recimo grem jaz s svojo 15 let staro petko....kao pregled je brezplaèen in dobim bon ki ga potem podarim sodelavcu , ki ima 2 let starga megana....?
Zakaj pa ta tvoj kolega ne gre sam na pregled, pa bo dobil kupon?
Sam zanimalo me je ker smo meli debato včeraj o tem pa noben ni vedel.Mirjam napisal/-a:Ne bo šlo.....Šasija je vpisana na kuponu in je neprenosljivo.lisko napisal/-a:Je kaka omejitev glede starosti? Al pa bilokaj? Je bon potem vezan na avto? Recimo grem jaz s svojo 15 let staro petko....kao pregled je brezplačen in dobim bon ki ga potem podarim sodelavcu , ki ima 2 let starga megana....?
Zakaj pa ta tvoj kolega ne gre sam na pregled, pa bo dobil kupon?
Mislim da ni nobenga priklopa na računalnik. Samo pregled točk. Nekje na netu sem pa videl celo napisane. To je v smislu če maš dost olja, hladilne, vitrexa (pa so to že 3 točke).
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- blue racer
- Kraj: Novo mesto