Dan odprtih vrat na Renault servisih

Vse ostale teme
Bullet116
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Bullet116 »

Do kdaj pa naj bi se ta bon porabil? Do konca leta?
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

We are forced to act as if we are free...
defasturias

Odgovor Napisal/-a defasturias »

Kaj gredo lahko to samo tisti, ki so dobili vabila, ali vsi? Ker pri nas recimo je oče dobil, brat, ki je lani kupil novega renaulta pri njih pa ne. Oče je dobil vabilo za avto, ki ga imam zdaj jaz, torej lahko to koristim z njegovim vabilom (če bi bil ta pogoj)?

Ste prepričani da je teh 200eur razdeljenih, ali gre spet za neko govorjenje na pamet?

LP
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ta reklama za dan odprtih vrat je tudi po radiu skoz..in govori da pridemo na servis in dobimo bon za 200eur...nč ne reče noben kakšn avto maš ali maš novga tm kuplenga al karkol....

da je pa razdeljeno pa mislm da je ze napisano blo prejle in sicer so bili podatki prepisani iz samega bona dol...
Slika
ozi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ozi »

sem se tudi sam veselil za 200 frej robe :wink:
no, sicer je pa povsem logično, da je zadeva razdrobljena.

drugače sem pa sam lepo poklical k Malgaju in se naročil ob uri. prav za ta namen. pri Malgaju so še posebej poudarili, da se je potrebno naročit. pregled pa naj bi trajal max. 30 minut. termini (vsaj pri Malgaju) pa hitro pojenjajo.
Uporabniški avatar
barossa45

a

Odgovor Napisal/-a barossa45 »

Če je kao 80€ za karoseriske dele... to pomen da lahko nabaviš rs mrezo za prednjo masko.?:D
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Je kaka omejitev glede starosti? Al pa bilokaj? Je bon potem vezan na avto? Recimo grem jaz s svojo 15 let staro petko....kao pregled je brezplačen in dobim bon ki ga potem podarim sodelavcu , ki ima 2 let starga megana....?
Mirjam

Odgovor Napisal/-a Mirjam »

lisko napisal/-a:Je kaka omejitev glede starosti? Al pa bilokaj? Je bon potem vezan na avto? Recimo grem jaz s svojo 15 let staro petko....kao pregled je brezplaèen in dobim bon ki ga potem podarim sodelavcu , ki ima 2 let starga megana....?
Ne bo šlo.....Šasija je vpisana na kuponu in je neprenosljivo.

Zakaj pa ta tvoj kolega ne gre sam na pregled, pa bo dobil kupon?
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

Mirjam napisal/-a:
lisko napisal/-a:Je kaka omejitev glede starosti? Al pa bilokaj? Je bon potem vezan na avto? Recimo grem jaz s svojo 15 let staro petko....kao pregled je brezplačen in dobim bon ki ga potem podarim sodelavcu , ki ima 2 let starga megana....?
Ne bo šlo.....Šasija je vpisana na kuponu in je neprenosljivo.

Zakaj pa ta tvoj kolega ne gre sam na pregled, pa bo dobil kupon?
Sam zanimalo me je ker smo meli debato včeraj o tem pa noben ni vedel.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Sam ste hecni. OK pač vas "nategnejo" ko rečejo 200€ v resnici boste za delo prišparali "samo" 45€. Saj če se komu zdi to tak drobiž lahko name napiše pa bom sam z veseljem prišparal 45€ na rednem servisu. :roll:

Sicer pa študiram, da bi šel malo pofirbcat. :)
prijam

Odgovor Napisal/-a prijam »

kako je s tem "vizuelnim" pregledom 25 točk....imam eno napako na elektroniki pa me zanima ali se splača it, ali bodo samo vizuelno pogledali tiste njihove točke, s priklopom na računalnik pa ne bo nič?

LP
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Mislim da ni nobenga priklopa na računalnik. Samo pregled točk. Nekje na netu sem pa videl celo napisane. To je v smislu če maš dost olja, hladilne, vitrexa (pa so to že 3 točke).
Uporabniški avatar
blue racer
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a blue racer »

No a je kdo sploh šel na tale dan odprtih vrat in vnolčil kak bon... :D
Kako je s tem, bo kdo kej povedal... :lol:

Lp, Gass
Slika
** Bit podgurc je luksuz **
Zaklenjeno