Mogoče kdo ve kako je s tem bonom za 200€?Matej, pozdravljeni!
Obiščite servis Renault v soboto, 6. marca!
Pri Renaultu nenehno nudimo nove storitve za varnost in zanesljivost vašega avtomobila ter si prizadevamo za vaše zadovoljstvo. Zato vas v soboto, 6. marca 2010 vabimo na dan odprtih vrat
v pooblaščenih servisih Renault. Brezplačno bomo temeljito pregledali 25 kontrolnih točk - preverili delovanje motorja, vidljivost in osvetlitev ter opravili še druge vizualne kontrole.
Obiščite nas in podarili vam bomo bon za 200 evrov. Z njim boste v prihodnje prihranili pri rednem vzdrževanju avtomobila, lepotnih popravkih na karoseriji, nakupu dodatne opreme in pnevmatik.
Preverite posebno ponudbo v pooblaščenih servisih Renault!
Veselimo se vašega obiska! Se vidimo 6. marca!
Vaš Renault
Dan odprtih vrat na Renault servisih
Dan odprtih vrat na Renault servisih
Na mail sem dobil tole sporočilo:

Jaz sem isti mail dobil, ker sem narocen na e-novice.
Pa se spodaj pise ce ti datum ne ustreza da jim javis drugega...
oz. spodaj pise:
* Kupec na vozilo prejme en bon. Boni se med seboj ne seštevajo. Pregled 25 kontrolnih točk je vizualen. 200 EUR vključuje DDV. Bon prejmete le 6. marca 2010 oz. izjemoma kasneje, če izpolnite obrazec.
To sporočilo ste prejeli kot lastnik Renaulta ali ker ste nas kontaktirali preko www.renault.si. Če se želite odjaviti od prejemanja obvestil o naših novih modelih ali storitvah, kliknite tukaj. Če od družbe Renault Nissan Slovenija ne želite prejemati nobenih e-poštnih sporočil več ali če menite, da ste to sporočilo prejeli pomotoma, nam pišite na [email protected].
Pa se spodaj pise ce ti datum ne ustreza da jim javis drugega...
oz. spodaj pise:
* Kupec na vozilo prejme en bon. Boni se med seboj ne seštevajo. Pregled 25 kontrolnih točk je vizualen. 200 EUR vključuje DDV. Bon prejmete le 6. marca 2010 oz. izjemoma kasneje, če izpolnite obrazec.
To sporočilo ste prejeli kot lastnik Renaulta ali ker ste nas kontaktirali preko www.renault.si. Če se želite odjaviti od prejemanja obvestil o naših novih modelih ali storitvah, kliknite tukaj. Če od družbe Renault Nissan Slovenija ne želite prejemati nobenih e-poštnih sporočil več ali če menite, da ste to sporočilo prejeli pomotoma, nam pišite na [email protected].
Tudi pooblaščeni servisi....Komplet mreža...rontajzel napisal/-a:Se pravi da gre samo za avtohiše za pooblašèene servise pa ne?Shooter napisal/-a:sej kakor pise,nikjer nedas svojih podatkov samo 6.narca mores iti v avtohiso renault.Ce pa tam zahtevajo podatke das pa od drugega,saj use se da ce se hoce.........
Približno tako..exr napisal/-a:Ta bon v vrednosti 200€ je razdeljen za korišèenje po sklopih (ne vem natanèno, èe kdo ve naj napiše) in sicer:
- 50€ bon za nakup pnevmatik
- 45€ bon za redni servis
- 25€ bon za dodatno opremo itd.
80€ za karoserijske dele ko znesek preseže .....
25€ za dodatno opremo ko znesek preseže ....
45€ za vzdrževanje ko znesek preseže ......
50€ za gume ko znesek preseže .......
Zadnjič spremenil Mirjam, dne 26 Feb 2010, 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.