Lahk si pa doma uzames 1h casa in razsravfas vrata sam in podmazes.
Ene 20x se sipo dol gor,pustis vrata ene pol ure stat in ponovno probas.
Drgac sm pa sliso da je na celskem en mehanik ki te plastike dela,tak da ce poci ne rabte menjavat celga mehanizma,use se najde sam poiskat je treba.
Tudi meni je na Laguni II voznikovo okno cvililo, posebej, ce je nanj sijalo sonce. Resitev - sprej za armaturko sen nasprical na vsako stran vrat, kjer so kanali za steklo. Ta sprej pa zato, ker ni masten in ni steklo se 3 mesece mastno.
Meni pa sovoznikova prednja sipa poka tudi, ko je cisto zaprta. Kaj to pomeni, da bo sel mehanizem? Zenkrat se vse normalno dela. Samo pokanje mi gre pa cedalje bolj na zivce.
Ko bom peljal avto na popravilo od toce bom rekel, ce lahko pogledajo se to. Seveda ob predpostavki, da me ne ocurijo. A ce kaj podmazejo bo v tem primeru bolje?
NO pri meni se pa ob vrocih dnevih pojavi, da steklo nekje na polovici ustavi. Potem moram "batkat" da gre pocasi gor. Ker nekaj ovira steklo, bi rad razdrl in podmazal... Ali je ze kdo odstranil tapeto na soferjevih vratih, naj prosim napise katere vijake je potrebno odvit?
Enkrat sem se lotil sovoznikove tapete, pa je en vijak pri roci drza oz. nisem znal naprej...