Clio nima moči
Kaj pa vem, danes pa kot nikoli ne bi nic bilo, vse gre normalno, razen na avtocesti ga bom se zvecer testiral.
Nimam obcutka, kot da bi se matrala masina, ko pritisnes pedal do konca enostavno po 3000 obr. ne pospesuje vec ampak le steska leze na vecje obrate.
A kot pravim, danes je kot nov, se vedno pa rozlja spodaj in se slisi da piha zrak ko pritisnem na plin.
Kasneje napisem, kako je z vecjo hitrostjo!
Nimam obcutka, kot da bi se matrala masina, ko pritisnes pedal do konca enostavno po 3000 obr. ne pospesuje vec ampak le steska leze na vecje obrate.
A kot pravim, danes je kot nov, se vedno pa rozlja spodaj in se slisi da piha zrak ko pritisnem na plin.
Kasneje napisem, kako je z vecjo hitrostjo!
Lp, mkonci
- Blueboy_RM
- Kraj: Posavje
- Blueboy_RM
Zivjo,
Na zalost je sosed, ki ima dvigalko na morju, tako da ne morem dvigniti avtomobila.
JE pa tu druga rec, Kot sem napisal z Voznjo na Vrsic, izgleda da se je nekaj spucalo.
Vceraj sem avto res sprobal in lejga zlomka peljal sem se 180 po ravnini. Obrati se sedaj brez problema vrtijo do 5500 vec pa itak nocem probavat.
Na kratko DELUJE!
Na zalost je sosed, ki ima dvigalko na morju, tako da ne morem dvigniti avtomobila.
JE pa tu druga rec, Kot sem napisal z Voznjo na Vrsic, izgleda da se je nekaj spucalo.
Vceraj sem avto res sprobal in lejga zlomka peljal sem se 180 po ravnini. Obrati se sedaj brez problema vrtijo do 5500 vec pa itak nocem probavat.
Na kratko DELUJE!
Lp, mkonci
- Blueboy_RM
Ce se ti je katalizator sesul, lahko pricakujes, da se ti v kratkem vse ponovno zabase...mkonci napisal/-a:Zivjo,
Na kratko DELUJE!
Ja zakaj pa ze koncno ne odpeljes avta na servis, ker sam od sebe se ne bo popravil. Ce je res le katalizator ti ga vsak mehanik ki ima svas aparat sname in nazaj posvasa ( ohusje samo) za 15eur max.Tadej napisal/-a:Ce se ti je katalizator sesul, lahko pricakujes, da se ti v kratkem vse ponovno zabase...mkonci napisal/-a:Zivjo,
Na kratko DELUJE!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- Blueboy_RM