Clio nima moči

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
mkonci

Odgovor Napisal/-a mkonci »

Kaj pa vem, danes pa kot nikoli ne bi nic bilo, vse gre normalno, razen na avtocesti ga bom se zvecer testiral.

Nimam obcutka, kot da bi se matrala masina, ko pritisnes pedal do konca enostavno po 3000 obr. ne pospesuje vec ampak le steska leze na vecje obrate.

A kot pravim, danes je kot nov, se vedno pa rozlja spodaj in se slisi da piha zrak ko pritisnem na plin.
Kasneje napisem, kako je z vecjo hitrostjo!
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
mkonci

Ja tkole je: Avto sem sel se probat na avtocesto, ne gre ravno toliko kot vcasih ampak v primerjavi z vceraj. Slo je 150km/h, sej bi slo se vec sam sem mogel zavit na izvoz.

Tko da ne vem kaj naj si sedaj mislim :roll: :cry:
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
Blueboy_RM
Kraj: Posavje

Odgovor Napisal/-a Blueboy_RM »

katalizator dol pa pelat pa bos vidu
RM
[Nism član j... ga:)]
Slika
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Blueboy_RM napisal/-a:katalizator dol pa pelat pa bos vidu
Tocno tak.Bos vsaj vedel na cem si.Nevem zakaj konpliciras.Zaradi tega ti se lahko kaj drugega crkne ,ce se bos dalje vozil.
Uporabniški avatar
mkonci

Bom danes pogedal, sedaj nisem imel casa in ne orodja. Danes pa domov, pa k sosedu (mehanik) da mi dvigne avto.

javim...
Lp, mkonci
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

zizek napisal/-a:
Blueboy_RM napisal/-a:katalizator dol pa pelat pa bos vidu
Tocno tak.Bos vsaj vedel na cem si.Nevem zakaj konpliciras.Zaradi tega ti se lahko kaj drugega crkne ,ce se bos dalje vozil.
Nimajo ti clioti katalizator prisvasan na cev ki pride iz kolektorja.Vmes pa je se tista mrezica ?
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Jaz za to tocno ne vem.Saj potem vzemi dol pri kolektorju pa potisni na stran da bodo plini meli prosto pot pa izprobas na mestu.Razliko bos moral takoj videt.Obrate ti bo moral takoj nabiti.
Uporabniški avatar
Blueboy_RM

Mislim da ma tip zamasen katalizator skor 100% ker se mu pregreva motor, rozlja mu v katalizatorju in avto ne gre nikamor. Nism dohtar sam simptomi so pa ocitni:) Cat dol al pa kolektor kt je prej napisu pa probat. Sj se slis ce masino mori al ne, ni tko tezko pogruntat.
RM
Slika
Uporabniški avatar
mkonci

Zivjo,
Na zalost je sosed, ki ima dvigalko na morju, tako da ne morem dvigniti avtomobila.
JE pa tu druga rec, Kot sem napisal z Voznjo na Vrsic, izgleda da se je nekaj spucalo.
Vceraj sem avto res sprobal in lejga zlomka peljal sem se 180 po ravnini. Obrati se sedaj brez problema vrtijo do 5500 vec pa itak nocem probavat.

Na kratko DELUJE!
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
Blueboy_RM

Cist verjetn da so ti delci satovja sli v zadnji lonec. Lahk da se motim
RM
Slika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

mkonci napisal/-a:Zivjo,
Na zalost je sosed, ki ima dvigalko na morju, tako da ne morem dvigniti avtomobila.
JE pa tu druga rec, Kot sem napisal z Voznjo na Vrsic, izgleda da se je nekaj spucalo.
Vceraj sem avto res sprobal in lejga zlomka peljal sem se 180 po ravnini. Obrati se sedaj brez problema vrtijo do 5500 vec pa itak nocem probavat.

Na kratko DELUJE!
Ce se ti je katalizator sesul, lahko pricakujes, da se ti v kratkem vse ponovno zabase...
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Tadej napisal/-a:
mkonci napisal/-a:Zivjo,

Na kratko DELUJE!
Ce se ti je katalizator sesul, lahko pricakujes, da se ti v kratkem vse ponovno zabase...
Ja zakaj pa ze koncno ne odpeljes avta na servis, ker sam od sebe se ne bo popravil. Ce je res le katalizator ti ga vsak mehanik ki ima svas aparat sname in nazaj posvasa ( ohusje samo) za 15eur max.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Blueboy_RM

Forum fix wanabe:)
RM
Slika
Odgovori