16 V KROMIRANJE + KLJUKE

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
samojura
Kraj: Maribor

16 V KROMIRANJE + KLJUKE

Odgovor Napisal/-a samojura »

no z Westom sma se dans menla, da boma dala 16V znake kromat se julija ali najkasneje avgusta v Superkrom v Lj ali pa bom se jaz botra vpraso, kr enga pozna, pa da vidimo glede cene.
Je se kaksen kandidat, da bi lahko malo shandlal ceno??
:icecream:
Ima kdo kromirane kljuke na avtu, kdo ve kako jih dol vzet, je komplicirano?? in med tem, ko nimas kljuk gor?
ma kdo kake slikce, so zeeeeellllooooooo dobrodosle :onfire:
samojura
Uporabniški avatar
matic600

Re: 16 V KROMIRANJE + KLJUKE

Odgovor Napisal/-a matic600 »

samojura napisal/-a:no z Westom sma se dans menla, da boma dala 16V znake kromat se julija ali najkasneje avgusta v Superkrom v Lj ali pa bom se jaz botra vpraso, kr enga pozna, pa da vidimo glede cene.
Ima kdo kromirane kljuke na avtu, kdo ve kako jih dol vzet, je komplicirano?? in med tem, ko nimas kljuk gor?
Men je superkrom polet 2003 kromirou spegle od kliota pa je kr dobr naredu,ampak se vec je pa naredila prva zima in se je vse skp mal namehurl. Je blo skor za prcakvat, sem pa definitivno kandidat za moj 1.4 16v in magar se od lagune 1.9dci kromirat dat! Tko da me stejte zraven.
Mam namen pol lajste u crn prefarbat.
Slika

LPM 8)
prijam

Odgovor Napisal/-a prijam »

matic600 napisal/-a:
samojura napisal/-a:no z Westom sma se dans menla, da boma dala 16V znake kromat se julija ali najkasneje avgusta v Superkrom v Lj ali pa bom se jaz botra vpraso, kr enga pozna, pa da vidimo glede cene.
Men je superkrom polet 2003 kromirou spegle od kliota pa je kr dobr naredu,ampak se vec je pa naredila prva zima in se je vse skp mal namehurl. Je blo skor za prcakvat, sem pa definitivno kandidat za moj 1.4 16v in magar se od lagune 1.9dci kromirat dat! Tko da me stejte zraven.
Mam namen pol lajste u crn prefarbat.
Slika

LPM 8)
ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?
Uporabniški avatar
matic600

[/quote] ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?[/quote]

Ne,so farbane u srebrno pa se mi zdej ne dopade vec tolk,tko da jih bom pihnu u crno.
LP
samojura

matic600 napisal/-a:
ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?[/quote]

Ne,so farbane u srebrno pa se mi zdej ne dopade vec tolk,tko da jih bom pihnu u crno.
LP[/quote]

ja meni je tud bolj vsec tako kot mislis s crnimi lajstnami pa crom oznaka masine :D
lep clio drugac, kje se ti pa luscijo ogledala, pa kak fejst, se fejst vidi?? kolk si dal, pa kolk si cakal??
samojura
Uporabniški avatar
rockson
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rockson »

Jst sm tud eden od kandidatov za kromanje stranske oznake. Tko da se lahko kej zmenmo. :)
DIESL POWAH RULZZZZZZZ!!!!
Uporabniški avatar
matic600

samojura napisal/-a:
matic600 napisal/-a:
ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?
LP[/quote]

ja meni je tud bolj vsec tako kot mislis s crnimi lajstnami pa crom oznaka masine :D
lep clio drugac, kje se ti pa luscijo ogledala, pa kak fejst, se fejst vidi?? kolk si dal, pa kolk si cakal??[/quote]

Ogledala se mi ne luscijo dobesedno, u bistvu so namehurjena, tko kot bi kaksno nalepko slabo gor nalimu in so zracni mehurcki spodaj. Problem nastane pol ko se to res zacne enkrat nekje luscit pol se pa ne da ustavt...
Caku sm 1 teden,dau sm pa semizdi nevem okol20jurjev,se ne spomnm vec.
:roll:
samojura

no se malo kandidatov se lahko nabere, bom vredu popust zrihtal, kr sn bol na gobec, he he :wink:
samojura
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

V barvo letvic!!!!!!!! :?
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

samojura napisal/-a:no se malo kandidatov se lahko nabere, bom vredu popust zrihtal, kr sn bol na gobec, he he :wink:
Ko sm ga js spraseval za par komadov dat kromat je bil odgovor da ni nic popusta ker ze tko kao nima nc od tega.
samojura

ja sej tega se malo bojim, kr je baje to zajebano delo, pa nihce drug tega ne dela, tako da bo tezka tale, samo poskusit pa ni greh :agrue:
samojura
samojura

se obvestilo, da bomo mogli pocakat da pride west iz dopusta do cca. 10.9., pol pa kar v akcijo. ste se vedno isti interesenti, al ze ima gdo narejeno stvarco??
:lol:
samojura
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

jest mam ze narejeno stvarco. 8)

se vid u podpisu :P
?†it ... spet mam prav!
samojura

Imperator napisal/-a:jest mam ze narejeno stvarco. 8)

se vid u podpisu :P
mislil sem od nas, ki smo se dogovarjali, tebi pa sem ze rekel v eni drugi temi, da avtu zelo lepo pristoji ta krom gor! :wink:
samojura
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Ok, da izkoristim ze to odprto temo.

Pozna kdo koga, kjer kvalitetno kromirajo? Hocem si se pokromirati zunanji kljuki.

Sem klical na kromatura.net ampak tam bolj matirano kromirajo in sivkasto, kr ne pride v postev, ker imam ze prevec pravega kroma.

Ce nebo druge variante, bom poslal Micotu, mi je ze kromiral adapterja za zvratno ogledalo, zelo kvalitetno narejeno, ampak kljuki sta iz drugacne plastike in mogoce nebo slo...

Kaksen info, kdo se se z tem ukvarja??
Odgovori