Je se kaksen kandidat, da bi lahko malo shandlal ceno??
Ima kdo kromirane kljuke na avtu, kdo ve kako jih dol vzet, je komplicirano?? in med tem, ko nimas kljuk gor?
ma kdo kake slikce, so zeeeeellllooooooo dobrodosle
Men je superkrom polet 2003 kromirou spegle od kliota pa je kr dobr naredu,ampak se vec je pa naredila prva zima in se je vse skp mal namehurl. Je blo skor za prcakvat, sem pa definitivno kandidat za moj 1.4 16v in magar se od lagune 1.9dci kromirat dat! Tko da me stejte zraven.samojura napisal/-a:no z Westom sma se dans menla, da boma dala 16V znake kromat se julija ali najkasneje avgusta v Superkrom v Lj ali pa bom se jaz botra vpraso, kr enga pozna, pa da vidimo glede cene.
![]()
Ima kdo kromirane kljuke na avtu, kdo ve kako jih dol vzet, je komplicirano?? in med tem, ko nimas kljuk gor?

ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?matic600 napisal/-a:Men je superkrom polet 2003 kromirou spegle od kliota pa je kr dobr naredu,ampak se vec je pa naredila prva zima in se je vse skp mal namehurl. Je blo skor za prcakvat, sem pa definitivno kandidat za moj 1.4 16v in magar se od lagune 1.9dci kromirat dat! Tko da me stejte zraven.samojura napisal/-a:no z Westom sma se dans menla, da boma dala 16V znake kromat se julija ali najkasneje avgusta v Superkrom v Lj ali pa bom se jaz botra vpraso, kr enga pozna, pa da vidimo glede cene.
![]()
Mam namen pol lajste u crn prefarbat.
LPM
ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?[/quote]matic600 napisal/-a:
Ne,so farbane u srebrno pa se mi zdej ne dopade vec tolk,tko da jih bom pihnu u crno.samojura napisal/-a:ali si dav stranske letve tud kromat ali so samo strihane?matic600 napisal/-a: