grelne svecke se ne prizgejo
-
skywalker1
grelne svecke se ne prizgejo
imam megana letnik 2002 1.9 dci imam problem z grelnimi sveckami in sicer nocejo se vklopit najprej je slo ce sem nekajkrat obrnil kljuc pa so se vklopile in to samo takrat ko je bil motor mrzel sedaj pa niti to vec noce.je mogoce kaksen rele al svecke...help me
Re: grelne svecke se ne prizgejo
Naj ti elektricar pregleda, ce prihaja strom do grelnih sveck. Ce prihaja so svecke, ce ne pa rele, kar je manj verjetno.skywalker1 napisal/-a:imam megana letnik 2002 1.9 dci imam problem z grelnimi sveckami in sicer nocejo se vklopit najprej je slo ce sem nekajkrat obrnil kljuc pa so se vklopile in to samo takrat ko je bil motor mrzel sedaj pa niti to vec noce.je mogoce kaksen rele al svecke...help me
Red steelers
Re: grelne svecke se ne prizgejo
Pozdravljen, imam enak problem kot ti, in se mi je zacel pojavljati ta problem priblizno pol leta nazaj, tako da sem 1-2x obrnil kluc in so se segrele svecke .Sedaj pa moram obrniti ze kar ene 15x kluc da se mi prizge tista lucka oz. da se segrejejo ogrevalne svecek, vcasih se pa sploh ne prizgejo.Imam pa cliota 2003l 1.5dci 65KM motor in bo sel jutri na servis.Ti sporocim ce bodo ugotovili napako(bolje zanje da jo bodoskywalker1 napisal/-a:imam megana letnik 2002 1.9 dci imam problem z grelnimi sveckami in sicer nocejo se vklopit najprej je slo ce sem nekajkrat obrnil kljuc pa so se vklopile in to samo takrat ko je bil motor mrzel sedaj pa niti to vec noce.je mogoce kaksen rele al svecke...help me