kupovanje 19ke 16v

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
pery
Kraj: cerknica

kupovanje 19ke 16v

Odgovor Napisal/-a pery »

zivjo!

kolega zopet kupuje 16ventilarco :twisted: pa ga zanima ce kdo pozna koga ki kaksno dobro prodaja....seveda za kaksno kulturno ceno +500k sit odpade :?

pa tudi ce kdo pozna preteklost te 19ke...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=811247 :?

hvala!
lp
Slika Slika
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Priloznost zamujena ne vrne se nobena :lol:

Za tole pa ne vem. Se ne spomnem al sva z Jurretom to gledala al je bla ena druga. To k sva gledala je bla totalno u qrcu :D
Uporabniški avatar
pery

killah bee napisal/-a:Priloznost zamujena ne vrne se nobena :lol:

Za tole pa ne vem. Se ne spomnem al sva z Jurretom to gledala al je bla ena druga. To k sva gledala je bla totalno u qrcu :D
ja no,prou si napisu glede priloznosti :smt034

hmm,pol je dost mozno da je to ta sfukana :?
kaj pa v italiji?se da dobit kaksno dobro?ve kdo za kaksno na odpadu?
Slika Slika
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

mislim da ni bla to ta...una je bla letnik 96, volan se mi zdi drugacen, pa tale ni cist crna barva ce prov vidm (no sj tud pise temno siva :lol: )
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

V Itali je veckrat kasna na odpadu vsaj kolkrat sem bi jst dol se je vedno kasna nasla (recimo Cliot 16V nenajdes kar tako) nazadnje ko sm bil je bila ena z 80000 km in bila je kar solidno ohranjena, recimo iz one k sm jst feltne pobral pa ni bla glih briljantna.......... tako da to je ena loterija 8)
Uporabniški avatar
pery

FastDay napisal/-a:V Itali je veckrat kasna na odpadu vsaj kolkrat sem bi jst dol se je vedno kasna nasla (recimo Cliot 16V nenajdes kar tako) nazadnje ko sm bil je bila ena z 80000 km in bila je kar solidno ohranjena, recimo iz one k sm jst feltne pobral pa ni bla glih briljantna.......... tako da to je ena loterija 8)
ja sej dan danes je loterija tud now avto kupvat :? sam te 19ke se res tezko dobi,sploh ohranjene,no od killah je bla izjema :wink:
jah nc,bo treba pol kej v kratkem pocekirat odpade v italiji...ej fastday kok pa je bla cena tiste 19ke?ce se spomnis....
Slika Slika
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

jest poznam ta avto, ker ga je mev znanc(se ne morm drugace izrazt), so na temu avtu se pokrovi od feltn k so jih dol z moje spizdil :mad:
ja drgac avto uhranen v nulo idin voznikov zic je mal zasit,dela use vem pa da je mev tezave, ko je avto uzgov pa ce ni stopu na gas enkrat je avto crknu, sem pa klicu modela in je reku da je dov nov racunalnik not od enga k ga je mev not u cliotu, k je biv za raly namenjen,in da zdej ni vec ubenih problemov.
pa laze ta avto ma 101kw ne pa 99.
upam da sem podal dost podatkov,
lp
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

noxys napisal/-a:alohko samo neki......brez zamere...ok?
jst sm lastnik 19 16v, ki jo je moj tastari kupu 7let nazaj, in sicer za 1,2miljoncek v italiji 35k km, motor je biw f7p 101kw.Motor je lawfu odlicno, NIKOLI ni blo nobenih težaw, wžigu je tud ok, in oh in sploh....sam za info!...pole jst dobim clojota willjams zmontiram motor v 19-stko in rezultat tega :razne predelave in 185km....

in ce že maš namen kupavat 19 glej kaj kupiš, ki SKORAJ ma SKORAj vse so ble že krešane, motorji da ne govorimo vsi nad 200k. Moja jih ma 92k(vsi realni)....ja, pejdi v italijo k se kakšna gwišno dobi, sam moraš ji proti veneziji, udinam!pa še vse so ti ble redno servisirane k tuljoti.....:)
in še neki....unmu k je napisu da kao moja nimožno da ima 185.....samo fowšarja...sam voljo treba met:

ba brez zamere!

one reno; olwejs reno!
ti brez zamere nauc se pisat, pou ure že berem, pa mi ni cist jasn ka bi rad povedu, ce maš pa res tok konjev, pa daj graf iz dyno merjenja, zihr ga maš, glede na to da si tok zihr da maš 185konjev, pa tuki, looool, pa res ni nobene faušarije, kr neki govoriš fant!
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Ja Sej ce ma od willija masino not k ma 160KM se mi zdi,pomoje res ni tok tesko vn se dobit tistih 25KM.
Zamenas ispuh,racunalnik,povecas tlak bencina, pa bi mogu bit skor tm.
Pa nehite se kregat zarad enih banalnih stvari :!:
Uporabniški avatar
killah bee

BeaM_X napisal/-a:Ja Sej ce ma od willija masino not k ma 160KM se mi zdi,pomoje res ni tok tesko vn se dobit tistih 25KM.
Zamenas ispuh,racunalnik,povecas tlak bencina, pa bi mogu bit skor tm.
Pa nehite se kregat zarad enih banalnih stvari :!:
vili ma 150KM :D In 35KM je ze kar nekaj za ven dobit :roll:
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Se ne kregam, povem dejstva, ne govorim ljubljansko, zato ker sem savinjcan-štajerc, govorim pa slovensko 8) Lahk pa slikas tud z digitalcu!
In cebelj prav maš, 35km je dosti!
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

ma vi nimate pojma.. ..za dodatnih 35KM je dovolj, da lepo spucas masino in gor namontiras sportni filter :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

ejjjj OFFTOPIC :mad:
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
killah bee

Stari Willi je mel 108kW in ne 113kW :wink:

Od kje teb 113kW :shock:
Uporabniški avatar
Danch
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Danch »

killah bee napisal/-a:Stari Willi je mel 108kW in ne 113kW :wink:

Od kje teb 113kW :shock:

tale pobcek naj najprej predlozi dokaze:

Sliko avtomobila (pomoznosti masine), dyno run

potem se bomo naprej pogovarjali...

PS: pa brez zamere, ker zna biti, da se kaksen 14letn mulc razpise in kotali okoli bucke... :roll: ZATO PA DOKAZE NA DLAN
Slika

ex: R19 16V
now: Honda Civic HB (+)130Hp
Odgovori