kolega zopet kupuje 16ventilarco
pa tudi ce kdo pozna preteklost te 19ke...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=811247
hvala!
lp
ja no,prou si napisu glede priloznostikillah bee napisal/-a:Priloznost zamujena ne vrne se nobena![]()
Za tole pa ne vem. Se ne spomnem al sva z Jurretom to gledala al je bla ena druga. To k sva gledala je bla totalno u qrcu
ja sej dan danes je loterija tud now avto kupvatFastDay napisal/-a:V Itali je veckrat kasna na odpadu vsaj kolkrat sem bi jst dol se je vedno kasna nasla (recimo Cliot 16V nenajdes kar tako) nazadnje ko sm bil je bila ena z 80000 km in bila je kar solidno ohranjena, recimo iz one k sm jst feltne pobral pa ni bla glih briljantna.......... tako da to je ena loterija
ti brez zamere nauc se pisat, pou ure že berem, pa mi ni cist jasn ka bi rad povedu, ce maš pa res tok konjev, pa daj graf iz dyno merjenja, zihr ga maš, glede na to da si tok zihr da maš 185konjev, pa tuki, looool, pa res ni nobene faušarije, kr neki govoriš fant!noxys napisal/-a:alohko samo neki......brez zamere...ok?
jst sm lastnik 19 16v, ki jo je moj tastari kupu 7let nazaj, in sicer za 1,2miljoncek v italiji 35k km, motor je biw f7p 101kw.Motor je lawfu odlicno, NIKOLI ni blo nobenih težaw, wžigu je tud ok, in oh in sploh....sam za info!...pole jst dobim clojota willjams zmontiram motor v 19-stko in rezultat tega :razne predelave in 185km....
in ce že maš namen kupavat 19 glej kaj kupiš, ki SKORAJ ma SKORAj vse so ble že krešane, motorji da ne govorimo vsi nad 200k. Moja jih ma 92k(vsi realni)....ja, pejdi v italijo k se kakšna gwišno dobi, sam moraš ji proti veneziji, udinam!pa še vse so ti ble redno servisirane k tuljoti.....
in še neki....unmu k je napisu da kao moja nimožno da ima 185.....samo fowšarja...sam voljo treba met:
ba brez zamere!
one reno; olwejs reno!
killah bee napisal/-a:Stari Willi je mel 108kW in ne 113kW![]()
Od kje teb 113kW