Rosenje sip
Rosenje sip
Zdravo!
Na meganu-5 vratnem se mi svinsko rosijo sipe, ko pada dz. A k temu priporome siberdah? Tud ventilacija se mi zdi nekam svoh, saj vent na 4 piha enako kot sestrin clio2 na 2? Je to pac standardno za megane .96, al mam mogoce staknjeno kako cevko za dovod zraka v kabino....samo nekaj malega piha notr?
Na meganu-5 vratnem se mi svinsko rosijo sipe, ko pada dz. A k temu priporome siberdah? Tud ventilacija se mi zdi nekam svoh, saj vent na 4 piha enako kot sestrin clio2 na 2? Je to pac standardno za megane .96, al mam mogoce staknjeno kako cevko za dovod zraka v kabino....samo nekaj malega piha notr?
-
bluerunner
Hm zdej ne vem cist tocno kako je pri tebi narejeno-jaz mam megane 2,letnik 99.-pa se mi je tut ne zacetku rosilo,pa zelo slabo pihalo..
Problem je bil v filtru kabine,ce ga imas,moj je bil ze cist zapacan in nikoli menjan,tko,da ko sem ga zamenju se je zelo poznalo na sami moci pihanja..
Kar se rosenja tice-pod brisalci,na spodnjem robu stekla so plastike,ki imajo na notranjem robu gumo-ta zadrzi vodo,da ne kaplja na akumulator in ventilacijo.Ker je avto starejsi predlagam,da vzames plastike dol,jih ocistis z razredcilom,prav tako steklo(ocistis) in zmontiras nazaj.Jaz sem dodal se cist tanko plast silikona in zdej je ql.
Problem je bil v filtru kabine,ce ga imas,moj je bil ze cist zapacan in nikoli menjan,tko,da ko sem ga zamenju se je zelo poznalo na sami moci pihanja..
Kar se rosenja tice-pod brisalci,na spodnjem robu stekla so plastike,ki imajo na notranjem robu gumo-ta zadrzi vodo,da ne kaplja na akumulator in ventilacijo.Ker je avto starejsi predlagam,da vzames plastike dol,jih ocistis z razredcilom,prav tako steklo(ocistis) in zmontiras nazaj.Jaz sem dodal se cist tanko plast silikona in zdej je ql.
Renault Sport fan-Laguna dCI, 96kw dynamic lux
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Ce mas sipe zarosene pol ti nekje spusca tesnilo...jaz sem opazo da nisem mel vredu zaprtih vrat...pa potem tud tesnilo ni vredu primlo..tista guma ko je...pa so ble rosne sipe...zaj pa ko malo bolj tresnem pa so lepo zaprta pa tega vec ni
vem pa da ma foter pr meganu spredaj zlo velike probleme, to pr megane 1 ph2
Gretje ne dela od samega zacetka tak kot bi moglo pa je bil na servisu ze...bomo vidli kak bo zdaj pri meganu 2 
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
- Ruff_RydeR
- Kraj: Kamnik
Da ne bo nove teme...dons sm opazu
, da mi na prtljaznih vratih voda kaplja na zadnjo polico...kaj bi lahko to bilo? Guma ni nic strgana ali pa preparena. A je mogoce lahko to od zadnjega spojlerja? Mogoce pri sraufih not tece? Jezen sm k svija. Zadnja polica je pa kr ornk mokra. Gre za Megane II 2004.