Uradno clanstvo

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
BlackWind
Kraj: Kranstrdam

Uradno clanstvo

Odgovor Napisal/-a BlackWind »

V clanskih kotickih smo se kar veliko pogovarjali in ugotavljali zakaj in kako, da imamo tako malo uradnih clanov :!:
Preden je klub postal uraden je bilo ogromno govora o tem kdaj bo klub postal uraden :!: Bilo je na desetine glasnih ljudi za katere smo bili med seboj prepricani, da se bodo takoj vpisali v klub :!:
In poglje ga zlomka, klub postane uraden, ze nekaj mesecev je na seznamu clanov 18 ljudi :roll: hm zanimivo bi rekli, vse se je ustavilo...najprej BUMMM potem pa se je prah polegel...kje ste zdaj fantje, ki vam je se kaj za klub :?:
Torej stvar je sledeca, napisite zakaj se niste se vclanili oz. kaj vas odvraca od tega ali drugace, kaj bi moralo biti da bi se vpisali....saj veste vec nas bo, vec stvari se bo lahko zgodilo...zanima nas tudi kaj pricakujete in kaj bi radi imeli od kluba :?:
to je tema kamor boste napisali vzroke da se se niste vpisali v klub...pricakovanja in zelje, seveda bi vsi radi, da se zadeve izboljsajo zato napisite kako in kaj...
lp
prostovoljno v ogenj
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom :P
www.avtohisa-REAL.si
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

O lejga :D Naj opozorim le to, da prosim brez kakrsnih koli provokativnih postov.

Naj bo to resna in konstruktivna debata 8)
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

bom prvi med neclani...
prva stvar je denar...5jurjev (vsaj zame )ni malo, lažje bi požrl 3 jurje (neka psihološka fora more bit za tem ;) )
majco, ki jo dobim lahk na bolšjaku kupim, material sicer ni isti, barve so...nalepka sicer ne bi škodila. ce dobim pa clansko, pa tudi ce dobim popust v kaki trgovini (ceprav dvomim da te opcije so) pa za svoj jajc ne morm nc kej velik dobit - edin auspuh, tega pa kupuješ enkrat na tri leta. pri tem pa tistih 5jurjev zlo prav pride...

moj problem je, da gledam prevec iz ekonomske plati...in morda še kdo drug isto...
lahk pa samo, da mi niste predstavili vseh plusov clanstva al pa sm jz enostavno analfabet in nism dobr zastopu kar sm bral.

mislim pa da se je nesmiselno sekirat zarad tega kolk ljudi je not v klubu... poglej raj kak forum deluje, kolk je ljudi...že to je uspeh da je forum tolk obiskan. in to velik. pa vsak dan se neki dogaja gor.
Uporabniški avatar
tešo
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a tešo »

Kaksne ugodnosti imam, kot clan Renault Kluba?

verjetn to kje pise, sam nism se zasledil :oops:
Slika
Uporabniški avatar
croma_man

Odgovor Napisal/-a croma_man »

sem jst odpru pol leta nazaj debato pa se je koncal tak kot se bo ta. V praznih obljubah, metanju polena...

don kihot je tud crknu prej preden je vse mline potolku ;)
Slika
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Uporabniški avatar
killah bee

Jaz bom rekel se samo to, za tiste, ki hocejo imeti kaj od kluba. Ste se kdaj vprasali kaj ima lahko klub od vas :wink:

Simpl as pimpl, right. Vsi bi jedli in pili, sadili pa ne :roll:
Uporabniški avatar
tešo

killah bee napisal/-a:Ste se kdaj vprasali kaj ima lahko klub od vas :wink:
5 Jurjev?
Slika
Uporabniški avatar
damjan

Odgovor Napisal/-a damjan »

sej ko daš 5 jurjev nekako sadiš...
no...nej kdo drug izpostavi še kako drugo relavantno težavo da ne bo vse okol keša tekl
Zadnjič spremenil damjan, dne 07 Apr 2006, 19:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
killah bee

Pa se nekaj, da bo jasno. Nas je drugace kr lepo stevilo, glede na to koliko casa je to odprto.

Mene je zanimal predvsem to, da nas je tu na forumu toliko velik, vsem je lepo in prav. Vozimo najboljso znamko avta :D Ane Croma :P a drugih interesov kot stagnirati na forumu ni :roll: Kaj tu res ni noben navdusen, nad tem da bi nekam pripadal, zacetek je pa vsak tezek,tud nam ni lahko :wink:

Glede clanarine 5.000 SIT, tko imajo vsi klubi pri nas+ tega da imajo se vpisnino par tisoc tolarjev :wink: Zdaj pa o tem magicnem znesku 5k : ste se kdaj vprasal, koliko denarja date za avto, da se lahko vozite in preracunate letne stroske za vas luksus. Koliko krat greste na pijaco v enem letu in koliko denarja zapravite za vaso zabavo. Kolikokrat letno greste kupit kaj za oblect in koliko denarja zapravite za vaso modo.

In ko naredis suma sumarum, je teh 5k en drobiz

Ste kdaj racunal to, bog ne daj da grem jaz racunat, pa sem vseeno stisnil tistih 5k SIT za clanarino, pa tud ce za to nebi dobil popolnoma nic. Meni je vazno da bom nekam pripadal k mi je to kul. Plus tega da sem narocil nalepke kluba, da jih dam clanom. Pa sem dal zadn tolar za njih :wink:

Torej, kaj lahko dam jaz klubu in ne klub meni. Pocasi pa pridejo stvari ,ki ti jih zacne pa tudi klub nudit. Brez nic ni nic :wink:
Uporabniški avatar
killah bee

teso napisal/-a:
killah bee napisal/-a:Ste se kdaj vprasali kaj ima lahko klub od vas :wink:
5 Jurjev?
Dalec od tega :wink: Beri moj prejsnji post :P
Uporabniški avatar
tešo

Ok tistih 5 jurjev je bil mal JOKE, caprav je delno res.

jst nism se zrel za clana.

:lol:
Slika
Uporabniški avatar
gogi
Kraj: Maribor, seveda z širno okolico

Odgovor Napisal/-a gogi »

killah bee napisal/-a:Jaz bom rekel se samo to, za tiste, ki hocejo imeti kaj od kluba. Ste se kdaj vprasali kaj ima lahko klub od vas :wink:

Simpl as pimpl, right. Vsi bi jedli in pili, sadili pa ne :roll:
A nisi rekel da naj bo to resna debata :?: Mislim to kaj ima klub od nas se mi zdi da malce vec kod pa mi od njega :!:
Nevem jas tega najbolj ne razumem vsega. Vi kod glavni v klubu boste seveda svoje zagovarjali drugace in kod to treba.

Primer: Fiat klub, da dobis nalepko od njih ne rabis biti clan kluba jo dobis ob prvem srecanju :!:

Sam drugi portal ste naredili samo za clane mislimmmm halo, a sedaj, da lahk se tja prijavis moras placat :?:
Tudi sam forum se po mojih mlenjih dal narediti malce boljse :!:

Mislim, dalo se bi o tem razglabljat in si nekako grse receno metati vse pod nos kar mislim, da se nekako ne splaca ali :?:

Moje mlenje: Dajmo malo vec ugodnosti ( ne 1X letno kako srecanje in to je to ) in menim, da ce ima sam klub kaj od nas lahko imamo tudi mi vsaj nekaj malega nazaj od njega. Pa menim, da se bo kaj obrnilo na bolje!!

Aja to je sam moje mlenje :!: Ce pa ze zeli gdo vedet se menim vclanit sam ob vpisu nebom ziher ne pisal st. sasije in motorja kajti ce to zelite imet jo vprasajte na za to previdenih mestih :!:

Kod receno ne me narobe razumet, sam moje mlenje ter v upanju, da se pa morda bodo zadeve spremenile na bolje.
Lp Gogi

Slika
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

vrjetn sm biu jest mislen pri "glasnih" pred uradnostjo kluba. No razlog zakaj nism clan...nimam renoja vec. Ko (ce) pa ga bom spet meu, se bomo pa menil naprej.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Klub od clana zahteva 5k, pa nevem kake podatke o avtomobilu (nepotrebno), da se meni osebno ne da zajebavat s temi podatki, pa 5k je zame tud dost, se sploh ce mi klub ne vrne nekaj koristnega. Klub lahko ponudi majce v nakup, ne pa da moras dat 5k za clanarino pol pa majco dobis. Kaj pa ce nocem majce? Je clanarina kaj manjsa?
Uporabniški avatar
killah bee

@ gogi : zelo dobr napisan, sej men bo tud ene par nalepk ostalo :D

Drugace pa ne narobe razumet tega, ces kaj ima klub od vas. To nikakor ni misljeno , da bi klub pobiral denar od nekoga. Ampak, da bi z dejanji pomagali pri rasti in prepoznavnosti kluba. To je bilo misljeno :D Drgac pa kdor vodi tale klub oz. vodstvo, to dela predvsem zaradi veselja, ker to delamo zastojn pa nas noben ne sili. Pa recimo jaz imam ogromno obveznosti, sola , faks, ki tud prevec stagnira, morm bolj resno zdaj zagrabit :D , potem je tu punca, doma pes, avto. WTF? Le kak mi to uspe, pol pa se spremljanje foruma in moje tezenje na njem :) pa se malo pri koritu pomagam in nekako zadevo porivam naprej. :wink:

Glede srecanj pa se strinjam, zgleda kot da nam bo ta ,ki bi moral bit aprila nekam usel :? Kr neki. Uglavnem bo bols pravjo, slepi pa recejo bomo vidl :D
Odgovori