Pa se nekaj, da bo jasno. Nas je drugace kr lepo stevilo, glede na to koliko casa je to odprto.
Mene je zanimal predvsem to, da nas je tu na forumu toliko velik, vsem je lepo in prav. Vozimo najboljso znamko avta

Ane Croma

a drugih interesov kot stagnirati na forumu ni

Kaj tu res ni noben navdusen, nad tem da bi nekam pripadal, zacetek je pa vsak tezek,tud nam ni lahko
Glede clanarine 5.000 SIT, tko imajo vsi klubi pri nas+ tega da imajo se vpisnino par tisoc tolarjev

Zdaj pa o tem magicnem znesku 5k : ste se kdaj vprasal, koliko denarja date za avto, da se lahko vozite in preracunate letne stroske za vas luksus. Koliko krat greste na pijaco v enem letu in koliko denarja zapravite za vaso zabavo. Kolikokrat letno greste kupit kaj za oblect in koliko denarja zapravite za vaso modo.
In ko naredis suma sumarum, je teh 5k en drobiz
Ste kdaj racunal to, bog ne daj da grem jaz racunat, pa sem vseeno stisnil tistih 5k SIT za clanarino, pa tud ce za to nebi dobil popolnoma nic. Meni je vazno da bom nekam pripadal k mi je to kul. Plus tega da sem narocil nalepke kluba, da jih dam clanom. Pa sem dal zadn tolar za njih
Torej, kaj lahko dam jaz klubu in ne klub meni. Pocasi pa pridejo stvari ,ki ti jih zacne pa tudi klub nudit. Brez nic ni nic