Kam peljati Renault na popravilo ali servis

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Kam peljati Renault na popravilo ali servis

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Pozdravljeni! :)

prosim za nasvet kam peljati svoj avtomobil Renault na splošni servis? Še vedno nisem našel mehanika za svoj avto, ki bi mi ustrezal. Poznate koga, ki ga lahko priporočite?

Lp Blaž
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Re: Kam vozite svoje Renaulte na popravila in servise

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Astilba d.o.o. - Ljubljana-Rudnik http://www.astilba.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Enigma Motorsport - Ljubljana-Šiška http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Modri - Mavčiče - https://www.facebook.com/thomas.customs?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Blaž napisal/-a: ki bi mi ustrezal. Poznate koga, ki ga lahko priporočite? :)
Pozdravljeni

Bo potrebno malo več opisati, kako naj bi izgledal mehanik/mojster/popodanec, ki vam bo ustrezal: višina, barva oči, barva las .......................... :D :D :D

No, šalo na stran, v koliko spremljate/prebirate forum, se lepo vidi kje uporabniki servisirajo in kje niso zadovoljni

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Blaž

@Fan: Pri hiši imamo 3 avte, poleg Renaulta sta še Volvo in Seat. Za ostala 2 avta poznam odlična mehanika, ki kljub temu, da se s tem ukvarjata že dalj časa, še vedno ostajata ljubitelja teh avtomobilov in z avti delata tako kot s svojimi. Praktično ostalih znamk niti ne popravljata. En od njih (Volvo mehanik) ima vedno vsaj 3 take avtomobile na zalogi v kosih, kar večkrat pride prav pri dražjem mehanskem popravilu ali karoserijskih kosih. Cene so konkurenčne popoldanski obrti, vendar še vedno precej nižje od pooblaščenih servisov. Zanima me, če poznate kakšnega takega človeka, ki se specializira v znamko Renault. :)

Če opišem trenuten problem: Prižiga se mi ABS lučka (loterija, mogoče gori prb. 50% časa), kljub temu, da sem že zamenjal senzor, ki naj bi bil po informacijah računalnika kriv. Sumim, da je nekje slab stik v povezavi oz. v najslabšem primeru napaka na ABS enoti, kar baje ni spet tako poceni, če bi jo moral kupiti novo. Še večji izziv pa je poiskati pokrov motorja brez rje, v takšni barvi kot je moj avto.

P.s.: Dobre mehanike poznam tudi za BMW in Mazdo, če kdo potrebuje. :)

Lp Blaž
Uporabniški avatar
Fan

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Napako na vozilu vam lahko diagnosticira vsak ki zna delati s Clipom. Se hitro vidi ali je sama napeljava ali senzorji/modul. Menjava delov, tako na pamet .................. je najdražje popravilo! V koliko bi bil vozilo priklopljen na ustrezno diagnostično napravo, ob upoštevanju, da diagnostik zna uporabljati diagnostično napravo ........................... bi bil vaš problem hitro rešen. Tako pa............................. :(
Ali se je vgradilo nov originalni senzor, ali kaj starega rabljenega ali celo kar nekaj.....................?

Težko verjamem, da vam bo mehanik/mojster/popoldanec iskal pokrov motorja v željeni barvi, predvidevam, da ima svojega dela dovolj.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Blaž

V vozilo je bil vgrajen nov senzor, sicer ni bil kupljen na pooblaščenem servisu, vendar gre vseeno za kakovosten del, s katerim ne bi smelo biti težav.

Do konca tedna sem v Ljubljani (šiška), mehanikov tu okoli niti ne poznam. Kam torej predlagate, da odpeljem avto glede ABS problema? :)

Lp Blaž
Uporabniški avatar
joztom

Odgovor Napisal/-a joztom »

Kaj drekaš, pelji k @Fanu ki je posvečen za bremze.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

joztom napisal/-a:Kaj drekaš, pelji k @Fanu ki je posvečen za bremze.
x2
Odgovori