@Fan: Pri hiši imamo 3 avte, poleg Renaulta sta še Volvo in Seat. Za ostala 2 avta poznam odlična mehanika, ki kljub temu, da se s tem ukvarjata že dalj časa, še vedno ostajata ljubitelja teh avtomobilov in z avti delata tako kot s svojimi. Praktično ostalih znamk niti ne popravljata. En od njih (Volvo mehanik) ima vedno vsaj 3 take avtomobile na zalogi v kosih, kar večkrat pride prav pri dražjem mehanskem popravilu ali karoserijskih kosih. Cene so konkurenčne popoldanski obrti, vendar še vedno precej nižje od pooblaščenih servisov. Zanima me, če poznate kakšnega takega človeka, ki se specializira v znamko Renault.
Če opišem trenuten problem: Prižiga se mi ABS lučka (loterija, mogoče gori prb. 50% časa), kljub temu, da sem že zamenjal senzor, ki naj bi bil po informacijah računalnika kriv. Sumim, da je nekje slab stik v povezavi oz. v najslabšem primeru napaka na ABS enoti, kar baje ni spet tako poceni, če bi jo moral kupiti novo. Še večji izziv pa je poiskati pokrov motorja brez rje, v takšni barvi kot je moj avto.
P.s.: Dobre mehanike poznam tudi za BMW in Mazdo, če kdo potrebuje.
Lp Blaž