Megane II electronic fault
- Klemencek99
Megane II electronic fault
Pozdravljeni!
Imam vprašanje na meganu 1.9dci 2005 letnik mi je začelo zelo pogosto jemati gas in po parih ponovitvah mi pokaze electronic fault ter servis s tem preneha jemati gas (dela normalno) ob pritisku na zavoro napaka izgine in avto prične ponovno zgubljati gas. Zanima me če je že kdo mel te probleme???
Imam vprašanje na meganu 1.9dci 2005 letnik mi je začelo zelo pogosto jemati gas in po parih ponovitvah mi pokaze electronic fault ter servis s tem preneha jemati gas (dela normalno) ob pritisku na zavoro napaka izgine in avto prične ponovno zgubljati gas. Zanima me če je že kdo mel te probleme???
Re: Megane II electronic fault
Senzor na pedalu gasa, verjetno. Sem slišal za to sicer na Lagunah, ampak pri istem motorju.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- Klemencek99
Zanima me ali mogoc ima kdo kako pedalo ker novo je precej drago in ce nebi blo to narobe se mi zdi brezveze kupvat novega
Poskusi nekje priklopiti na tester. Sem imel podobno težavo. Tester mi je odkril napako na stikalu za zadnjo zavorno luč (pri pedalu za zavore). Sem zamenjal in nikoli več ni bilo težave.
LP,
Simon
LP,
Simon
Pozdravljeni
@Klemencek99
- pametno bi bilo napisati od kje tipkate, mogoče ima kdo iz foruma v vaši bližini tetster in vam bi bil pripravljen pomagati.
V koliko vam Ljubljana/Vič ni predaleč ................... se lahko oglasite pri meni ( cena 0€ )
Lep pozdrav
@Klemencek99
- pametno bi bilo napisati od kje tipkate, mogoče ima kdo iz foruma v vaši bližini tetster in vam bi bil pripravljen pomagati.
V koliko vam Ljubljana/Vič ni predaleč ................... se lahko oglasite pri meni ( cena 0€ )
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
- Klemencek99
Sem dal na test napise mi napako za pedalo plina. Sedaj me zanima ce ma mogoce kdo kakega za prodat ker preden sm kupu avto je lastnik menjal padalo in je po dveh mesecih meni to ponovno zacelo delat se bojim da je se kaksna druga napaka.
Probaj prejsamo konektor na pedalki malo premizit. Verjetno zgubi občasno stik tako kot clio-ti.
- Klemencek99
Sem nardil tudi to sem ga dal dol nasprejal mal kontakte pa na nov dal skupi nic bols
Premigaj in posprayaj še kontakt na loputi.