Megane II electronic fault

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Klemencek99

Megane II electronic fault

Odgovor Napisal/-a Klemencek99 »

Pozdravljeni!

Imam vprašanje na meganu 1.9dci 2005 letnik mi je začelo zelo pogosto jemati gas in po parih ponovitvah mi pokaze electronic fault ter servis s tem preneha jemati gas (dela normalno) ob pritisku na zavoro napaka izgine in avto prične ponovno zgubljati gas. Zanima me če je že kdo mel te probleme???
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Re: Megane II electronic fault

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Senzor na pedalu gasa, verjetno. Sem slišal za to sicer na Lagunah, ampak pri istem motorju.
Uporabniški avatar
Klemencek99

Zanima me ali mogoc ima kdo kako pedalo ker novo je precej drago in ce nebi blo to narobe se mi zdi brezveze kupvat novega
rock-dj
Kraj: Šentjur

Odgovor Napisal/-a rock-dj »

Poskusi nekje priklopiti na tester. Sem imel podobno težavo. Tester mi je odkril napako na stikalu za zadnjo zavorno luč (pri pedalu za zavore). Sem zamenjal in nikoli več ni bilo težave.

LP,
Simon
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

@Klemencek99
- pametno bi bilo napisati od kje tipkate, mogoče ima kdo iz foruma v vaši bližini tetster in vam bi bil pripravljen pomagati.
V koliko vam Ljubljana/Vič ni predaleč ................... se lahko oglasite pri meni ( cena 0€ )

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Klemencek99

Sem dal na test napise mi napako za pedalo plina. Sedaj me zanima ce ma mogoce kdo kakega za prodat ker preden sm kupu avto je lastnik menjal padalo in je po dveh mesecih meni to ponovno zacelo delat se bojim da je se kaksna druga napaka.
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Probaj prejsamo konektor na pedalki malo premizit. Verjetno zgubi občasno stik tako kot clio-ti.
Uporabniški avatar
Klemencek99

Sem nardil tudi to sem ga dal dol nasprejal mal kontakte pa na nov dal skupi nic bols
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Premigaj in posprayaj še kontakt na loputi.
Odgovori