No dobil je nekaj dodatkov kot so temna stekla (zaradi malike je bla kr nervozna ko je bla 14 dni brez ,je hotla z očali se vozit zadaj v sedežu)

In še malo notranjosti

in pa eden nepomemben dodatek sm zgleda pa lepše ko original

Od opreme im avto kr dosti tudi razne bonbončke ,kot tempomat,omejevalec hitrosti,bluetooth za prostorčno telefoniranje ki deluje presenetljivo dobro ,USB priklop za predvajanje glazbe iz ključa,delno usnjene sedeže rs,električno zložljiva in ogrevana ogledala,senzor za dež,keyles go, gt line športno podvozje ki proti navadnem meganu svoje delo opravlja odlično,ter parkirne senzorje zadaj ,ESP ,ASR,17 ALu .itd
Z avtom po prevoženih 650 km zelo zadovoljen ,poraba večinoma po mestu z klimo se suče okrog 7 do 8 litrov,na neke daljše relacije mi ga še ni uspelo spravit (press bolniška) sem pa spravil povprečno porabo na 7,3 litra v 650 kilometrih ,tk da zadovoljen na stilotu dizlu je blo z vožnjo po istih relacijah 6,5-7.0 litra tk da nevem kk velike razlike ne bo. Se sprijaznim s porabo na dolge relacije ki bo pri tem malo višja ,mi pa ni treba skrbeti za EGR,TURBINO,pa pazit kje tankam nafto ker je cukal po naši petrolovi :041.gif:
Imam pa na njem en okrasni dodatek da me spominja na Stilota to je Antena
Plani za naprej ,Prevozit ene 5-6000 tisoč kilometrov potem zamenjat olje in filter (kr mislijo si naj renojevci da bom na 30000 ali 2 leti delal 1 servis ,olje vsaj pri meni na 1 leto in max 15000 najbolj ne zaupam tem marketinškim potezam na kvazi 2 leti servis ali 30000 km)
Prilepit tablice (sm že nabavil un zelen ozek dvostranski lepilni trak TESA OUTDOR upam da bo držal )
Pobarvat pred zimo letvice na vratih v barvo platišč,ki je enaka vretnim kljukam ,zadnji podalšek odbijača in strešne letvice ,sm hotu tam doplačat da bi imel letvice v barvi vozila pa so hotli 400 evrov ,bom počakal mi bo isti ki tam dela naredil privat za 100 evrov
Ker ima eno ugodnost da dobim kr velik popust mislim da bo avto šel kr hitro na plin sm da mi javijo če stem sistemom ko ga mislim dat notri ostane garancija na avtomobil potem pa gasa če pa garancija ne ostane bomo pa počakali ker za teh 10-15000 kolikor se jih bo naredilo na leto je tud samo bencin vredu ker se avto vozi na kratke relacije ,se moja vozi cca 5km v službo
Nabavit še zavesice ter platišča in gume za zimo to pa nasljedni mesec v nabavo (bom pa vzel čisto nov komplet samo še nevem al jeklena al alu bomo videli ko dobim ponudbe skupaj ,bom pa nabavil pred septembrom ker še lahko dajo fajn popuste na zimske gume)
:050.gif: