Kraje

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Kraje

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Fantje, ne vem, kako je bilo včasih, toda meni se zdi, da se vsak dan bolj krade. Vsak dan oropajo kako pošto, banko ali zlatarno. Mislim, kam to vodi? Fantje na BMW forumu bodo počasi spali v svojih avtih, ker jih je letos sfalilo že enih 100. Enega so letos sunili in z njim nato oropali zlatarno v Leclercu v MB. :x No, in zakaj to pišem? Danes zjutraj peljem psičko ven in grem kot vedno mimo enega lepega belega gt-line karavana. In se mi zdi nekaj čudno - nakar vidim, da je avto na klocnih. :twisted: Počasi bo treba met v avtih rotvajlere čez noč. :mad:
Indeed.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

temu se rece recesija, in barabam še več pravic. Drugače pa tudi meni so jo lani sezuli
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Včasih je blo precej avtov na klocnih. Zdej sm pa mislu d to ni več moderno. Očitno je še, ali bolj verjetno spet... :cry:
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
djordjevic

'Najlepše' pa je to, da če bi prasca naklestil, ko bi ga dobil zraven, bi te sinko prišel vklenit zaradi prekomerne sile, kurba lopovska pa bi te še tožila zaradi napada. Takle imamo. :mad:
Indeed.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Mah recesija je bolj postranskega. Eni majo to očitno v krvi, al kaj jst vem. Imam pa to srečo, da se pri nas (na vasi) načeloma to še ne dogaja pogosto, smo imeli ene 3 leta nazaj cca 10 vlomov in se je na koncu izkazalo, da je to počel en lokalni fantič :wink:
Slika
Uporabniški avatar
JoC2
Kraj: Rogaška Slatina

Odgovor Napisal/-a JoC2 »

največji problem je v tem, da vedno več tujceu hodi krast sem... mater jim lopovsko :smt037
Uporabniški avatar
djordjevic

Ja, samo te felne so maznili domačini, nedvomno, ker pa je gt-linov zadnje čase ogromno, jih bo silno težko najti.
Indeed.
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a slovenc »

JoC2 napisal/-a:največji problem je v tem, da vedno več tujceu hodi krast sem... mater jim lopovsko :smt037
To pa itak, v KP so sami italjančki, pri nas pa povečini iz Srbije.
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Jst mam zraven Policijske postaje avto. Pa nej pride kdo, če ma cohones :lol:
Big brother te gleda :wink:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Nč nimam čez polcaje v Štjern-eju, ampak oni so notr zaklenjeni?, treba pozvonit?, če hočeš k njim? ali sem narobe informiran? 1x sem šel k njim "neki je blo pač treba jit k njim", pa so meli zakejeno, pa pisalo je; "če je zaklenjeno, pozvoni"... majo kr tablco...delovni čas, tko k ma vsaka merkatori ali tuš trgovina. :?

Baje je v Ljubljani res problem, avtov polno, parkirnih mest ni dovolj, zlikovcev je vedno več...Če mal pomislš, če si Ljubljančan, je res brezveze imet avto..., strošek, skrbi...je pa dandanes bit odvisen od javnega prevoza, pa da zaradi tega rabiš avto za 8000km/leto...je sramota za državo...dejstvo.

Če vidiš, da nekdo vlamlja v tuj avto, je idealna prilika da ga podučiš ko pesa, ker če to nardiš, ko vlamlja v tvoj avto, je večja verjetnost, da te osumijo predavanja..., tako pa si solidaren do žrtev ropov in vlomov, ker barabe treba naučit, da to ni OK, da je OK, če gre delat. Pa če ga prvič ne izuči, ga je treba ponovno podučit ko pesa...sam dobit ga je treba pri delu.

Imeti pesa v avtu te lahk obtožijo mučenja živali, tko da treba bit bol iznajdliv.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

:lol:

naši policaji so zakon uglavnem. so me že velikrat rešil :wink:

glede varnosti... sem mel par let nazaj mačeto v avtu. pa so mi lokalni policaji svetovali, da to čimprej pospravim ven, kr baje bi me lahko zaprli :roll: :lol:

pol sem mel pa mini bejzbolko :D zdej pa ne povem kaj imam :P

safety first :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

uu bemti gt-line na kloclnih :S bo treba malo pazit. dobro da je moj skos v garaži čez noč. Edino med dopustom ko si kje pa nemore bit na varnem skos :S

barabe ja. kaj majo od tega da feltne kradejo, ko pa so pa feltne tako poceni že :)
Uporabniški avatar
Sebastijan

Odgovor Napisal/-a Sebastijan »

Saj zato so pa felne tako poceni, ker jih kradejo. (rabljene) :D :D :D
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Pokličeš na cifro iz oglasa in rečeš;

Doberdan, policija Center iz Trdinove klčemo, ali so to ukradene feltne, ki jih prodajate? ..sledi odgovor prodajalca..

Argumetiraš; ..zaradi velike tatvine iz skladišča "(kraj tatvine)".

In na podlagi;
-hitrost odgovora
-prepričljivosti odgovora
-resnosti odgovora
-globine/višine tona
-..in še česa

... lahko sklepaš, ali je blago last prodajalca ali samo preprodaja. To se da hitr ugotovit, pa človeka ne rabiš pogledat v oči.
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

UrosJ napisal/-a:kaj majo od tega da feltne kradejo, ko pa so pa feltne tako poceni že :)
Denar, pa tud če jih samo za 100€ naprej proda :wink: :wink:
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Odgovori