Kraje
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Kraje
Fantje, ne vem, kako je bilo včasih, toda meni se zdi, da se vsak dan bolj krade. Vsak dan oropajo kako pošto, banko ali zlatarno. Mislim, kam to vodi? Fantje na BMW forumu bodo počasi spali v svojih avtih, ker jih je letos sfalilo že enih 100. Enega so letos sunili in z njim nato oropali zlatarno v Leclercu v MB.
No, in zakaj to pišem? Danes zjutraj peljem psičko ven in grem kot vedno mimo enega lepega belega gt-line karavana. In se mi zdi nekaj čudno - nakar vidim, da je avto na klocnih.
Počasi bo treba met v avtih rotvajlere čez noč. 
Indeed.
- djordjevic
- djordjevic
Nč nimam čez polcaje v Štjern-eju, ampak oni so notr zaklenjeni?, treba pozvonit?, če hočeš k njim? ali sem narobe informiran? 1x sem šel k njim "neki je blo pač treba jit k njim", pa so meli zakejeno, pa pisalo je; "če je zaklenjeno, pozvoni"... majo kr tablco...delovni čas, tko k ma vsaka merkatori ali tuš trgovina.
Baje je v Ljubljani res problem, avtov polno, parkirnih mest ni dovolj, zlikovcev je vedno več...Če mal pomislš, če si Ljubljančan, je res brezveze imet avto..., strošek, skrbi...je pa dandanes bit odvisen od javnega prevoza, pa da zaradi tega rabiš avto za 8000km/leto...je sramota za državo...dejstvo.
Če vidiš, da nekdo vlamlja v tuj avto, je idealna prilika da ga podučiš ko pesa, ker če to nardiš, ko vlamlja v tvoj avto, je večja verjetnost, da te osumijo predavanja..., tako pa si solidaren do žrtev ropov in vlomov, ker barabe treba naučit, da to ni OK, da je OK, če gre delat. Pa če ga prvič ne izuči, ga je treba ponovno podučit ko pesa...sam dobit ga je treba pri delu.
Imeti pesa v avtu te lahk obtožijo mučenja živali, tko da treba bit bol iznajdliv.
Baje je v Ljubljani res problem, avtov polno, parkirnih mest ni dovolj, zlikovcev je vedno več...Če mal pomislš, če si Ljubljančan, je res brezveze imet avto..., strošek, skrbi...je pa dandanes bit odvisen od javnega prevoza, pa da zaradi tega rabiš avto za 8000km/leto...je sramota za državo...dejstvo.
Če vidiš, da nekdo vlamlja v tuj avto, je idealna prilika da ga podučiš ko pesa, ker če to nardiš, ko vlamlja v tvoj avto, je večja verjetnost, da te osumijo predavanja..., tako pa si solidaren do žrtev ropov in vlomov, ker barabe treba naučit, da to ni OK, da je OK, če gre delat. Pa če ga prvič ne izuči, ga je treba ponovno podučit ko pesa...sam dobit ga je treba pri delu.
Imeti pesa v avtu te lahk obtožijo mučenja živali, tko da treba bit bol iznajdliv.
naši policaji so zakon uglavnem. so me že velikrat rešil
glede varnosti... sem mel par let nazaj mačeto v avtu. pa so mi lokalni policaji svetovali, da to čimprej pospravim ven, kr baje bi me lahko zaprli
pol sem mel pa mini bejzbolko
safety first
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
- Sebastijan
Pokličeš na cifro iz oglasa in rečeš;
Doberdan, policija Center iz Trdinove klčemo, ali so to ukradene feltne, ki jih prodajate? ..sledi odgovor prodajalca..
Argumetiraš; ..zaradi velike tatvine iz skladišča "(kraj tatvine)".
In na podlagi;
-hitrost odgovora
-prepričljivosti odgovora
-resnosti odgovora
-globine/višine tona
-..in še česa
... lahko sklepaš, ali je blago last prodajalca ali samo preprodaja. To se da hitr ugotovit, pa človeka ne rabiš pogledat v oči.
Doberdan, policija Center iz Trdinove klčemo, ali so to ukradene feltne, ki jih prodajate? ..sledi odgovor prodajalca..
Argumetiraš; ..zaradi velike tatvine iz skladišča "(kraj tatvine)".
In na podlagi;
-hitrost odgovora
-prepričljivosti odgovora
-resnosti odgovora
-globine/višine tona
-..in še česa
... lahko sklepaš, ali je blago last prodajalca ali samo preprodaja. To se da hitr ugotovit, pa človeka ne rabiš pogledat v oči.