Laguna III Dyn - sprednje halogenske žarnice

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
Suunto_
Kraj: Kranj

Laguna III Dyn - sprednje halogenske žarnice

Odgovor Napisal/-a Suunto_ »

Pozdravljeni, moram povedati, da bi lahko sprednje (kratke) halogenske luči boljše svetile (žal niso xenon). Imam še originalne halogenske žarnice (nikoli menjane).

Zanima me ali bi lahko dal kakšni "boljši" H7 žarnici z UV zaščito za kratko luč? Seveda, da bi bilo po predpisih in nobene škode na žarometu...

Lp
Uporabniški avatar
slovenc
Kraj: Novo mesto

Re: Laguna III Dyn - sprednje halogenske žarnice

Odgovor Napisal/-a slovenc »

Suunto_ napisal/-a:Pozdravljeni, moram povedati, da bi lahko sprednje (kratke) halogenske luči boljše svetile (žal niso xenon). Imam še originalne halogenske žarnice (nikoli menjane).

Zanima me ali bi lahko dal kakšni "boljši" H7 žarnici z UV zaščito za kratko luč? Seveda, da bi bilo po predpisih in nobene škode na žarometu...

Lp
Boljše lahko daš, samo močnejše ne notri dajat.
Slika
Suunto_
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Suunto_ »

To verjamem.. Katere pa bi bile boljše?
Uporabniški avatar
slovenc

Suunto_ napisal/-a:To verjamem.. Katere pa bi bile boljše?
Jaz mam zdaj philipsove notri, drugače pa silverstarke pohvalijo, al pa night braker - te pa baje orenk crkujejo.

http://www.herkules.si/index.php?productID=66587
Slika
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Nightbreaker je fenomenalna, vendar mi je ena crknila po treh mesecih, ena pa po štirih.

Všeč mi je tudi Osram Coolblue, vendar vseeno ni toliko ksenon look, kot jo reklamirajo. Je pa vsaj pri meni precej zdržala.
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

Če se ti da menjavat usako leto, potem daj notri Osram Night braker. Rade crknejo prej kot v enem letu. Baje da so zdej Night braker+, ki NAJ BI bile nekoliko vzdržljivejše. Jst mam za dolge trenutno v avtu Philips Silverlight (al nekaj podobnega :) ) in se zaenkrat odlično obnesejo.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
slovenc

te "xenon look" so ble pri men vse en dr*k vredno, če je padal dež ali bilo veliko vlage se nič ne vidi.
Slika
Odgovori