Pozdravljeni, moram povedati, da bi lahko sprednje (kratke) halogenske luči boljše svetile (žal niso xenon). Imam še originalne halogenske žarnice (nikoli menjane).
Zanima me ali bi lahko dal kakšni "boljši" H7 žarnici z UV zaščito za kratko luč? Seveda, da bi bilo po predpisih in nobene škode na žarometu...
Lp
Laguna III Dyn - sprednje halogenske žarnice
Re: Laguna III Dyn - sprednje halogenske žarnice
Boljše lahko daš, samo močnejše ne notri dajat.Suunto_ napisal/-a:Pozdravljeni, moram povedati, da bi lahko sprednje (kratke) halogenske luči boljše svetile (žal niso xenon). Imam še originalne halogenske žarnice (nikoli menjane).
Zanima me ali bi lahko dal kakšni "boljši" H7 žarnici z UV zaščito za kratko luč? Seveda, da bi bilo po predpisih in nobene škode na žarometu...
Lp

Jaz mam zdaj philipsove notri, drugače pa silverstarke pohvalijo, al pa night braker - te pa baje orenk crkujejo.Suunto_ napisal/-a:To verjamem.. Katere pa bi bile boljše?
http://www.herkules.si/index.php?productID=66587

Nightbreaker je fenomenalna, vendar mi je ena crknila po treh mesecih, ena pa po štirih.
Všeč mi je tudi Osram Coolblue, vendar vseeno ni toliko ksenon look, kot jo reklamirajo. Je pa vsaj pri meni precej zdržala.
Všeč mi je tudi Osram Coolblue, vendar vseeno ni toliko ksenon look, kot jo reklamirajo. Je pa vsaj pri meni precej zdržala.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Če se ti da menjavat usako leto, potem daj notri Osram Night braker. Rade crknejo prej kot v enem letu. Baje da so zdej Night braker+, ki NAJ BI bile nekoliko vzdržljivejše. Jst mam za dolge trenutno v avtu Philips Silverlight (al nekaj podobnega
) in se zaenkrat odlično obnesejo.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line