Zaščita podvozja

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Zaščita podvozja

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

Danes po menjavi spodnjega nosilca motorja na maminem Cliu letnik 96 sem videl da bi bilo podvozje potrebno "frišne" zaščite. Zdaj je vrjetno najboljše da komplet sčistim z brusilko in krtačo ? Kaj pa potem nanest gor? Kar tole bitumensko zaščito ki je v spreju? Al je kaj boljšega? sicer imam kompresor tamali.
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

ti kr vzami čopič pa nanesi na debelo
za nanašanje s kompresorjem morš imet tisto pištolo ki se na dozo pritrdi pa še dobro morš vse okol abdekat (zaščitit za notranjce, primorce in gorenjce :twisted: )
polanc
Kraj: gorenjska

zaščita podvozja

Odgovor Napisal/-a polanc »

Po moje je boljš če začnete razmišljat o mlajšem letniku, namreč rje v celoti stan ne boš spravil in ko boš dal premaz čez se bo notri samo kuhalo... ga pač že malo emšo jebe..
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
Uporabniški avatar
_BosTeK_

Re: zaščita podvozja

polanc napisal/-a:Po moje je boljš če začnete razmišljat o mlajšem letniku, namreč rje v celoti stan ne boš spravil in ko boš dal premaz čez se bo notri samo kuhalo... ga pač že malo emšo jebe..
zaradi par pik površinske rje in dobrega delovanja motorja ter lepe ohranjenosti kr menjat avto? se ne splača.

Doctor DJ saj na tista "kritična" mesta bom z čopičom nanesel, mam doma zaščito :) ostale večje površine bom pa z bitumnom v spreju pa bo menda ok :)
Uporabniški avatar
trinity

Odgovor Napisal/-a trinity »

Na rjo se ti ne splača nč pacat se bo sam pod njo kuhala rja.
Preveri prage in predel med zgornjim vpretjem prvih amortizerjev in lučjo.
Pa ne s prstom. Šraufncigr v roke pa gasa.
Uporabniški avatar
_BosTeK_

saj bom rjo dol ščohal, ker je samo površinsko . ostalo je zdravo, sprobano :)
Uporabniški avatar
ZelenClio

Odgovor Napisal/-a ZelenClio »

obstaja pa tud ena barva k jo direkt na rjo nanašaš, poglej mal po merkurjih obijih itd.
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

ZelenClio napisal/-a:obstaja pa tud ena barva k jo direkt na rjo nanašaš, poglej mal po merkurjih obijih itd.
Ta barva je sranje, noben ne priporoča tega. Pred tednom dni sem nabavil dvokomponentno barvo in DINITROL 5 kg (nanos na čopič). In nima kaj kuhat če narediš tako kot je kolega rekel, zbrusiš rjo do živega ali pa kar odrežeš pločevino in navariš novo.

Zlato pravilo ljudje, na vsake toliko časa dajte kolotečne plastike dol in dobro sperite pesek in zemljo, če se tisto "skuha" šele nastane problem.

Če te zanima mi je še nekaj materiala ostalo
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Odgovori