Zaščita podvozja
Zaščita podvozja
Danes po menjavi spodnjega nosilca motorja na maminem Cliu letnik 96 sem videl da bi bilo podvozje potrebno "frišne" zaščite. Zdaj je vrjetno najboljše da komplet sčistim z brusilko in krtačo ? Kaj pa potem nanest gor? Kar tole bitumensko zaščito ki je v spreju? Al je kaj boljšega? sicer imam kompresor tamali.
zaščita podvozja
Po moje je boljš če začnete razmišljat o mlajšem letniku, namreč rje v celoti stan ne boš spravil in ko boš dal premaz čez se bo notri samo kuhalo... ga pač že malo emšo jebe..
ne crkuje, če ne obratuje
POLANC
POLANC
Re: zaščita podvozja
zaradi par pik površinske rje in dobrega delovanja motorja ter lepe ohranjenosti kr menjat avto? se ne splača.polanc napisal/-a:Po moje je boljš če začnete razmišljat o mlajšem letniku, namreč rje v celoti stan ne boš spravil in ko boš dal premaz čez se bo notri samo kuhalo... ga pač že malo emšo jebe..
Doctor DJ saj na tista "kritična" mesta bom z čopičom nanesel, mam doma zaščito
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Ta barva je sranje, noben ne priporoča tega. Pred tednom dni sem nabavil dvokomponentno barvo in DINITROL 5 kg (nanos na čopič). In nima kaj kuhat če narediš tako kot je kolega rekel, zbrusiš rjo do živega ali pa kar odrežeš pločevino in navariš novo.ZelenClio napisal/-a:obstaja pa tud ena barva k jo direkt na rjo nanašaš, poglej mal po merkurjih obijih itd.
Zlato pravilo ljudje, na vsake toliko časa dajte kolotečne plastike dol in dobro sperite pesek in zemljo, če se tisto "skuha" šele nastane problem.
Če te zanima mi je še nekaj materiala ostalo