pušča voda
-
nejc ruparcic
pušča voda
gre se za cliota 2 dve še vedno mi pride voda ob sovoznikovih vratih zamenov sem tesnilo vrat probov sm tudi še dodatno luknico narest in ni nič bolje voda še vedno pride do gumice in potem mi teče na preproge kaj bi lahko še blo prosim za pomoč
-
nejc ruparcic
-
nejc ruparcic
Re: pušča voda
Treba je odmašit/odstranit tisto cev od klime, zato maš mokro pr sopotnikovem tepihu...nejc ruparcic napisal/-a:gre se za cliota 2 dve še vedno mi pride voda ob sovoznikovih vratih zamenov sem tesnilo vrat probov sm tudi še dodatno luknico narest in ni nič bolje voda še vedno pride do gumice in potem mi teče na preproge kaj bi lahko še blo prosim za pomoč
-
nejc ruparcic
tkole je ko začne padat dež se pod vrati tam ko je una tesnilka nabere voda in voda teče do tepiha čudno pa je tud da voznikovi prag je čisto suh sovoznikov pa moker in kje nej bi ta voda pritekla??Doctor DJ napisal/-a:pri vratih preveri od spodaj če je luknjica nezamašane, pomaga tudi da narediš še kakšno zraven ali pa to povečaš
@ smiley, mislim da je pri njem problem ta da on vidi da mu voda v avto pride pod vrati, tam ko se le ta naslanjajo na tesnilo
Js pa mislem da tut če je zamašen, voda od tam v kabino ne pride.
Vsaj pri meni je tako, v desnih vratih se mi nabira voda, ker tisti spodnji oddušek preveč dihta. Tako moram avto po vsakem večjem dežju dat lulat - ročno odmaknit dihtungo da voda steče ven.
Ampak voda v notranjost kabine vseeno ne pride klub temu, da je je par litrov v vratih in se med vožnjo slišno pretaka sem in tja po vratih.
Vsaj pri meni je tako, v desnih vratih se mi nabira voda, ker tisti spodnji oddušek preveč dihta. Tako moram avto po vsakem večjem dežju dat lulat - ročno odmaknit dihtungo da voda steče ven.
Ampak voda v notranjost kabine vseeno ne pride klub temu, da je je par litrov v vratih in se med vožnjo slišno pretaka sem in tja po vratih.
Laguna Coupe GT dci 180