pušča voda

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
nejc ruparcic

pušča voda

Odgovor Napisal/-a nejc ruparcic »

gre se za cliota 2 dve še vedno mi pride voda ob sovoznikovih vratih zamenov sem tesnilo vrat probov sm tudi še dodatno luknico narest in ni nič bolje voda še vedno pride do gumice in potem mi teče na preproge kaj bi lahko še blo prosim za pomoč
Uporabniški avatar
joony

Odgovor Napisal/-a joony »

odpri tapecerijo pa poglej če je spužva ki je na vratih spodaj povsod zakitana. Če ni jo zakitaj in mislim da potem ne bi bilo več problema.
nejc ruparcic

joony napisal/-a:odpri tapecerijo pa poglej če je spužva ki je na vratih spodaj povsod zakitana. Če ni jo zakitaj in mislim da potem ne bi bilo več problema.
to se prav jz morm dt dol tapeto pa pogledam če je zakitan a je tudi kakšna možnost da so kanali zamašeni
Uporabniški avatar
joony

Odgovor Napisal/-a joony »

možnost da so zamašeni je majhna. Pri meni na spodnji strani vrat ni bilo več kita in je bilo tudi poznati da je voda tekla, ker je bil kit umazan. To sem videl komaj ko sem tapecerijo vn vrgu.
nejc ruparcic

joony napisal/-a:možnost da so zamašeni je majhna. Pri meni na spodnji strani vrat ni bilo več kita in je bilo tudi poznati da je voda tekla, ker je bil kit umazan. To sem videl komaj ko sem tapecerijo vn vrgu.
a se bi dal vidt da dam zvočnik samo ven da nebi use podirov
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Re: pušča voda

Odgovor Napisal/-a smiley »

nejc ruparcic napisal/-a:gre se za cliota 2 dve še vedno mi pride voda ob sovoznikovih vratih zamenov sem tesnilo vrat probov sm tudi še dodatno luknico narest in ni nič bolje voda še vedno pride do gumice in potem mi teče na preproge kaj bi lahko še blo prosim za pomoč
Treba je odmašit/odstranit tisto cev od klime, zato maš mokro pr sopotnikovem tepihu...
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

pri vratih preveri od spodaj če je luknjica nezamašane, pomaga tudi da narediš še kakšno zraven ali pa to povečaš

@ smiley, mislim da je pri njem problem ta da on vidi da mu voda v avto pride pod vrati, tam ko se le ta naslanjajo na tesnilo
nejc ruparcic

Doctor DJ napisal/-a:pri vratih preveri od spodaj če je luknjica nezamašane, pomaga tudi da narediš še kakšno zraven ali pa to povečaš

@ smiley, mislim da je pri njem problem ta da on vidi da mu voda v avto pride pod vrati, tam ko se le ta naslanjajo na tesnilo
tkole je ko začne padat dež se pod vrati tam ko je una tesnilka nabere voda in voda teče do tepiha čudno pa je tud da voznikovi prag je čisto suh sovoznikov pa moker in kje nej bi ta voda pritekla??
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

kaj pa če bi ti pogledal vrh vrat, da mogoče od zgoraj kje kaj spušča? pa pol slezi proti dnu?
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Odgovor Napisal/-a smiley »

Še vseeno mislim, da bi blo treba preverit un oddušek, vrjetno je zamašen s kakim listjem/svinjarijo... ;)
Uporabniški avatar
WarpedOne
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a WarpedOne »

Js pa mislem da tut če je zamašen, voda od tam v kabino ne pride.

Vsaj pri meni je tako, v desnih vratih se mi nabira voda, ker tisti spodnji oddušek preveč dihta. Tako moram avto po vsakem večjem dežju dat lulat - ročno odmaknit dihtungo da voda steče ven.

Ampak voda v notranjost kabine vseeno ne pride klub temu, da je je par litrov v vratih in se med vožnjo slišno pretaka sem in tja po vratih.
Laguna Coupe GT dci 180
Odgovori