senzor za gumo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
R_laguna
Kraj: trbovlje

senzor za gumo

Odgovor Napisal/-a R_laguna »

zivjo danes ko sem se vracal z morja se mi je na avtocesti prizgala na moju laguni 2003 letnik lucka za STOP in utripala mi je spredna desna guma se ustavim na benciski crpalki napolnim gumo in startam naprej in po nekaj kilometrih se nardi isto ko pa sem se izklucil z avtoceste je lucka ugasnila!!!! zdaj me pa zanima kaj bi lahko bilo"!!!!!!

l.p
R_laguna
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Re: senzor za gumo

Odgovor Napisal/-a robertp »

R_laguna napisal/-a:zivjo danes ko sem se vracal z morja se mi je na avtocesti prizgala na moju laguni 2003 letnik lucka za STOP in utripala mi je spredna desna guma se ustavim na benciski crpalki napolnim gumo in startam naprej in po nekaj kilometrih se nardi isto ko pa sem se izklucil z avtoceste je lucka ugasnila!!!! zdaj me pa zanima kaj bi lahko bilo"!!!!!!

l.p
Lahko da imaš nepravilen tlak za vožnjo pa AC.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
bobo89
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bobo89 »

lahko pa je baterija že preslaba...ta baterija v senzorju drži cca 7 let, ko se iztroši začne javlat napake... kolk pritiska ti pa izpiše na ekrančku? pritisk v mejah normale ( za računalnik ) je od 1.8 do 2.6 bara če se ne motim...
baterije same ni mogoče zamenjat, zamenja se kompletni senzor
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

kako pa senzor ve, da se voziš po ac? :?
se opravičujem za ot
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hitrost vrtenja kolesa
R_laguna
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a R_laguna »

aha zdaj me pa zanima kolk morajo bit napihnjene gume za voznjo po avtocesti so pa dimenzije 205 55 R16 pa sredne nalozen avto!!!
glede baterije pa pomoje ce bi ble zanic pa vedno javljalo napako zdaj dela vse tko kokr more hvala bogu!!! zdaj me pa zanima ce se da samo en senzor kupit al je potrebno use 4 !!!!

hvala lepa za odgovore
R_laguna
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

prvo moraš razmislit ali so senzorji zate pomembni
senzor se da kupiti posamezno vendar jih moraš potem sprogramirati
kolesa moraš imet vedno na istem mestu, zimske ne moraš imeti brez senzorjev ker ti bo javljalo napako
ne moraš menjavati sprednjih koles na zadnjo os in obratno
ni poceni špas

marsikdo jih je dal odklopiti, jaz bi si jih takoj

lp
rslove
Kraj: Odpad renojev ;)

Odgovor Napisal/-a rslove »

Ti senzorji se čujejo tako nobel, ko pa jih uporabiš v realnosti so pa še en škart.
Uporabniški avatar
ngc2392
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ngc2392 »

Na espacu stane eden slabih 40 eur. Pa še nastaviti ga moraš ipd. Ni ravno poceni špas, ne. Sem imel isto težavo, svetila desna sprednja guma. No, ko sem dal na servis, so pa dejali, da je ta edina dobra (!), ostale so bile zanič (ki niso svetile :). In so zamenjali (te senzorje) in čez en dan me je spet pozdravil napis za manjkajoč senzor :) Elektronika pač. Kaj naj rečem...;)
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris
Odgovori