senzor za gumo
senzor za gumo
zivjo danes ko sem se vracal z morja se mi je na avtocesti prizgala na moju laguni 2003 letnik lucka za STOP in utripala mi je spredna desna guma se ustavim na benciski crpalki napolnim gumo in startam naprej in po nekaj kilometrih se nardi isto ko pa sem se izklucil z avtoceste je lucka ugasnila!!!! zdaj me pa zanima kaj bi lahko bilo"!!!!!!
l.p
l.p
R_laguna
Re: senzor za gumo
Lahko da imaš nepravilen tlak za vožnjo pa AC.R_laguna napisal/-a:zivjo danes ko sem se vracal z morja se mi je na avtocesti prizgala na moju laguni 2003 letnik lucka za STOP in utripala mi je spredna desna guma se ustavim na benciski crpalki napolnim gumo in startam naprej in po nekaj kilometrih se nardi isto ko pa sem se izklucil z avtoceste je lucka ugasnila!!!! zdaj me pa zanima kaj bi lahko bilo"!!!!!!
l.p
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
aha zdaj me pa zanima kolk morajo bit napihnjene gume za voznjo po avtocesti so pa dimenzije 205 55 R16 pa sredne nalozen avto!!!
glede baterije pa pomoje ce bi ble zanic pa vedno javljalo napako zdaj dela vse tko kokr more hvala bogu!!! zdaj me pa zanima ce se da samo en senzor kupit al je potrebno use 4 !!!!
hvala lepa za odgovore
glede baterije pa pomoje ce bi ble zanic pa vedno javljalo napako zdaj dela vse tko kokr more hvala bogu!!! zdaj me pa zanima ce se da samo en senzor kupit al je potrebno use 4 !!!!
hvala lepa za odgovore
R_laguna
prvo moraš razmislit ali so senzorji zate pomembni
senzor se da kupiti posamezno vendar jih moraš potem sprogramirati
kolesa moraš imet vedno na istem mestu, zimske ne moraš imeti brez senzorjev ker ti bo javljalo napako
ne moraš menjavati sprednjih koles na zadnjo os in obratno
ni poceni špas
marsikdo jih je dal odklopiti, jaz bi si jih takoj
lp
senzor se da kupiti posamezno vendar jih moraš potem sprogramirati
kolesa moraš imet vedno na istem mestu, zimske ne moraš imeti brez senzorjev ker ti bo javljalo napako
ne moraš menjavati sprednjih koles na zadnjo os in obratno
ni poceni špas
marsikdo jih je dal odklopiti, jaz bi si jih takoj
lp
Na espacu stane eden slabih 40 eur. Pa še nastaviti ga moraš ipd. Ni ravno poceni špas, ne. Sem imel isto težavo, svetila desna sprednja guma. No, ko sem dal na servis, so pa dejali, da je ta edina dobra (!), ostale so bile zanič (ki niso svetile
. In so zamenjali (te senzorje) in čez en dan me je spet pozdravil napis za manjkajoč senzor
Elektronika pač. Kaj naj rečem...
Espace IV 2.0 DCI Initiale Paris