Pa se to-kako naj vem ce je na Cdju tudi slovenski jezik?!Je kak file na cdju kjer je to razvidno?!Sem pred kratkim instaliral na en drug cd SP2,pa ni blo SLO jezika na seznamu med instaliranjem-so pa mojemu kolegu pravtako iz tega Cdja instalirali pa ima slovenske winse
WIN XP SP2 Included
WIN XP SP2 Included
Trenutno imam instaliran XP Pro, pa me zanima v cem je razlika z SP2.Namrec imam CD pa nevem ce se mi splaca nalozit SP2 ali je to vse isto in mi je brezveze instalirat?!kaj je takega da bom jaz povprecen uporabnik videl razliko-ce sploh je
Pa se to-kako naj vem ce je na Cdju tudi slovenski jezik?!Je kak file na cdju kjer je to razvidno?!Sem pred kratkim instaliral na en drug cd SP2,pa ni blo SLO jezika na seznamu med instaliranjem-so pa mojemu kolegu pravtako iz tega Cdja instalirali pa ima slovenske winse

SP2 si instaliraj samo zaradi varnosti. Nekih extra funkcij ti ziher nebo prineso. To kaj majo neki firewall pa tale security center je vse skup en ku***. To mors met vse svoje in v winsih izklopit ker drugac samo sere.
Zgodi se tu lahko tudi da ti kak stari HW nebo delal. SP2 nekaj omejuje prenos podatkov na serial portih npr.... Ampak naceloma ni problemov.
Kar se pa tice slo jezika pa nima nobene veze ker itaq mas Language pack za XP gor. Ce ze imas slo instalirano pol bo tut ostala drugace pa lahko vedno navaden slo pack preko vrzes.
btw. po instalaciji SP2 imas na voljo tudi update za slo lang pack med win updejti.
Zgodi se tu lahko tudi da ti kak stari HW nebo delal. SP2 nekaj omejuje prenos podatkov na serial portih npr.... Ampak naceloma ni problemov.
Kar se pa tice slo jezika pa nima nobene veze ker itaq mas Language pack za XP gor. Ce ze imas slo instalirano pol bo tut ostala drugace pa lahko vedno navaden slo pack preko vrzes.
btw. po instalaciji SP2 imas na voljo tudi update za slo lang pack med win updejti.
-
DognerDJ
-
DognerDJ
-
BadBoy
-
BadBoy
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
skrekano verzijo XPjev nej bi dal sam MS ven,preden so uradno prisli na policeBadBoy napisal/-a:Birkoff
Nebo se to zgodilo bodi 100% Vedno se najde luknja.
Poglej malo npr. Winxp se niti nisi izsli je ze bila piratska verzija odzunaj v obtoku. Pa govorili so da so xp-ji oh in sploh v roku pol ure so jim ze vdrli v sistem.