WIN XP SP2 Included

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

WIN XP SP2 Included

Odgovor Napisal/-a VIA »

Trenutno imam instaliran XP Pro, pa me zanima v cem je razlika z SP2.Namrec imam CD pa nevem ce se mi splaca nalozit SP2 ali je to vse isto in mi je brezveze instalirat?!kaj je takega da bom jaz povprecen uporabnik videl razliko-ce sploh je

Pa se to-kako naj vem ce je na Cdju tudi slovenski jezik?!Je kak file na cdju kjer je to razvidno?!Sem pred kratkim instaliral na en drug cd SP2,pa ni blo SLO jezika na seznamu med instaliranjem-so pa mojemu kolegu pravtako iz tega Cdja instalirali pa ima slovenske winse
:wink:
Slika
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

ne vem ce je na cdju z sp2 slo jezik. razen ce ti je kdo posnel zadevo. prebrski cd, pa poglej, ce je kje kasna mapa slo_patch.
drgc pa je sp2 zadeva vredu, predvsem je izboljsana zascita winsov pred vdori.ma se veliko drugih ql zadev, kar bodo ostali uporabniki povedal :wink: .
Slika
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

SP2 si instaliraj samo zaradi varnosti. Nekih extra funkcij ti ziher nebo prineso. To kaj majo neki firewall pa tale security center je vse skup en ku***. To mors met vse svoje in v winsih izklopit ker drugac samo sere.

Zgodi se tu lahko tudi da ti kak stari HW nebo delal. SP2 nekaj omejuje prenos podatkov na serial portih npr.... Ampak naceloma ni problemov.

Kar se pa tice slo jezika pa nima nobene veze ker itaq mas Language pack za XP gor. Ce ze imas slo instalirano pol bo tut ostala drugace pa lahko vedno navaden slo pack preko vrzes.

btw. po instalaciji SP2 imas na voljo tudi update za slo lang pack med win updejti.
DognerDJ

Odgovor Napisal/-a DognerDJ »

Ce imas slucajno gor piratsko verzijo XP-jov ti ne priporocam instalacije SP2.
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

DognerDJ napisal/-a:Ce imas slucajno gor piratsko verzijo XP-jov ti ne priporocam instalacije SP2.

??????
Go HARD or Go HOME
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

DognerDJ napisal/-a:Ce imas slucajno gor piratsko verzijo XP-jov ti ne priporocam instalacije SP2.
Zakaj pa ne?
DognerDJ

Popznam par primerov , ko jim je po instalaciji uradne verzije SP2 na piratske XP-je zablokirala kista ( windowsi so ugotovili , da so piratski ) !
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

no ja, ni res da se pri MS ne ukvarjajo vec z razvojem winXP. Res da je bil SP2 team cisto posebej pri MS in ne razvijalci, toda XP se razvija v blagi obliki za kitajski trg, ki bi naj bil zelo poceni, tako da posredno s tem se tudi obstojeci sistem nadgrajuje
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

SP2 in SP1 dela tut na piratskih windowsih, fora je da mas ti pravo serijsko oz crac :wink: :wink:
DognerDJ

thesharky napisal/-a:SP2 in SP1 dela tut na piratskih windowsih, fora je da mas ti pravo serijsko oz crac :wink: :wink:
To je glih to , ne mores pa kar nekaj delat , ce nisi ziher.
BadBoy

Odgovor Napisal/-a BadBoy »

Evo ce mas napacno kodo od winsow ti niti negre update naredit. Samo v tem je stos. Pac pol menjas kodo in probas se 1x sreco in to je to. ;) Da bi pa Winsi zablokirali pa prvic slisim.
Uporabniški avatar
birkoff

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Pocasi vam nebo vec treba menjavat kljucev, ker sploh nebo slo vec piratski izdelkov nadgrajevat :cry:
BadBoy

Odgovor Napisal/-a BadBoy »

Birkoff
Nebo se to zgodilo bodi 100% Vedno se najde luknja.
Poglej malo npr. Winxp se niti nisi izsli je ze bila piratska verzija odzunaj v obtoku. Pa govorili so da so xp-ji oh in sploh v roku pol ure so jim ze vdrli v sistem.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

BadBoy napisal/-a:Birkoff
Nebo se to zgodilo bodi 100% Vedno se najde luknja.
Poglej malo npr. Winxp se niti nisi izsli je ze bila piratska verzija odzunaj v obtoku. Pa govorili so da so xp-ji oh in sploh v roku pol ure so jim ze vdrli v sistem.
skrekano verzijo XPjev nej bi dal sam MS ven,preden so uradno prisli na police :wink:
Uporabniški avatar
birkoff

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Mi je cisto vseeno.. tekom naslednjega tedna bom itaq mel vse legalno ze :D
Odgovori