Laguna III Garmin

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ja to pa mislim da nebo šlo, da bi ti od garmina zvok prenašalo, ker pol če tak gledaš pol bi lahko tudi eventualno muziko preko bluetootha prenašo in poslušo, mislim da to samo "GSM" signal pa podatke lahko pošilja in sprejema
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Boro1988
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a Boro1988 »

Edino če ima tvoj avtoradio AUX vhod, verjetno ga nima ker je serijski, če ga ima priklopiš telefon prek kabla.
Renault Clio 1.4 8V
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

pa aux nima veze. To moras na telefonu nastavit. Jaz imam npr. prvo omnio (ni HD) in jo povezem preko bluetootha na avtoradio JVC. Potem pa lahko na telefonu izbiram nacin delovanja bluetootha - ali "handsfree" ali pa "wireless stereo." Ce dam na "handsfree" mi preusmeri zvok, ko me nekdo klice na zvocnike v avtu, ce imam na "wireless stereo" pa lahko predvajam recimo mp3/film na telefonu in se zvok ravno tako slisi preko zvocnikov! Mislim, da imas lahko vklopljeno tudi oboje hkrati, pri tebi mora pa biti verjetno podobna fora.
Pojdi v nastavitve bluetootha na telefonu, klikni na garmina, ki ga imas med napravami in poglej katere moznosti imas. Razen ce mogoce garmin tega ne podpira?
Pa verjetno, potem ne bos mogel radia poslusat istocasno z garminom? Vsaj jaz moram na radio prestavit na BT da poslusam musko iz telefona namesto radia, tako da ne vem zakaj bi ti to pomagalo? :D Nisem sicer se poskusil, ampak predvidevam..
Odgovori