Laguna III Garmin
pa aux nima veze. To moras na telefonu nastavit. Jaz imam npr. prvo omnio (ni HD) in jo povezem preko bluetootha na avtoradio JVC. Potem pa lahko na telefonu izbiram nacin delovanja bluetootha - ali "handsfree" ali pa "wireless stereo." Ce dam na "handsfree" mi preusmeri zvok, ko me nekdo klice na zvocnike v avtu, ce imam na "wireless stereo" pa lahko predvajam recimo mp3/film na telefonu in se zvok ravno tako slisi preko zvocnikov! Mislim, da imas lahko vklopljeno tudi oboje hkrati, pri tebi mora pa biti verjetno podobna fora.
Pojdi v nastavitve bluetootha na telefonu, klikni na garmina, ki ga imas med napravami in poglej katere moznosti imas. Razen ce mogoce garmin tega ne podpira?
Pa verjetno, potem ne bos mogel radia poslusat istocasno z garminom? Vsaj jaz moram na radio prestavit na BT da poslusam musko iz telefona namesto radia, tako da ne vem zakaj bi ti to pomagalo?
Nisem sicer se poskusil, ampak predvidevam..
Pojdi v nastavitve bluetootha na telefonu, klikni na garmina, ki ga imas med napravami in poglej katere moznosti imas. Razen ce mogoce garmin tega ne podpira?
Pa verjetno, potem ne bos mogel radia poslusat istocasno z garminom? Vsaj jaz moram na radio prestavit na BT da poslusam musko iz telefona namesto radia, tako da ne vem zakaj bi ti to pomagalo?