Laguno grandtour II sem zaklenil z daljincem. Vrata delajo,le prtljaznika ne more odpret.Je ostal zaklenjen,ravno tako zgornji,deljeni stekleni del.Tudi ni slisat kljucavnice ob zaklepu/odklepu z daljincem.Kako odpreti prtljaznik, da pregledam kontakte?
Kaj bi se lahko bilo narobe?
lp
Zaklenjena prtljazna vrata laguna II
Re: Zaklenjena prtljazna vrata laguna II
Verjetno je crknil motorček, ali pa so full slabi kontakti, zaradi svinjarije ki se nabira gor.provokator1 napisal/-a:Laguno grandtour II sem zaklenil z daljincem. Vrata delajo,le prtljaznika ne more odpret.Je ostal zaklenjen,ravno tako zgornji,deljeni stekleni del.Tudi ni slisat kljucavnice ob zaklepu/odklepu z daljincem.Kako odpreti prtljaznik, da pregledam kontakte?
Kaj bi se lahko bilo narobe?
lp
Od znotraj je potrebno podreti tapeto in plastiko in se pride z notranje strani do gumba, da se od znotraj odpre prtljažnik.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
-
provokator1
No ...zadeva resena. Tako kot si predlagal ...potrebno je bilo odpreti tapeto in sneti kontakte na stikalih ...s kratkim stikom, sem nato odprl vrata, nasprical vse kontakte in sestavil.
Mala malca.... v primerjavi da sem se prejsnji vecer je... z nalaganjem avta skozi zadnje sedeze
Hvala in lep dan
Mala malca.... v primerjavi da sem se prejsnji vecer je... z nalaganjem avta skozi zadnje sedeze
Hvala in lep dan