Zaklenjena prtljazna vrata laguna II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
provokator1

Zaklenjena prtljazna vrata laguna II

Odgovor Napisal/-a provokator1 »

Laguno grandtour II sem zaklenil z daljincem. Vrata delajo,le prtljaznika ne more odpret.Je ostal zaklenjen,ravno tako zgornji,deljeni stekleni del.Tudi ni slisat kljucavnice ob zaklepu/odklepu z daljincem.Kako odpreti prtljaznik, da pregledam kontakte?
Kaj bi se lahko bilo narobe?
lp
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Zaklenjena prtljazna vrata laguna II

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

provokator1 napisal/-a:Laguno grandtour II sem zaklenil z daljincem. Vrata delajo,le prtljaznika ne more odpret.Je ostal zaklenjen,ravno tako zgornji,deljeni stekleni del.Tudi ni slisat kljucavnice ob zaklepu/odklepu z daljincem.Kako odpreti prtljaznik, da pregledam kontakte?
Kaj bi se lahko bilo narobe?
lp
Verjetno je crknil motorček, ali pa so full slabi kontakti, zaradi svinjarije ki se nabira gor.
Od znotraj je potrebno podreti tapeto in plastiko in se pride z notranje strani do gumba, da se od znotraj odpre prtljažnik.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
provokator1

Odgovor Napisal/-a provokator1 »

No ...zadeva resena. Tako kot si predlagal ...potrebno je bilo odpreti tapeto in sneti kontakte na stikalih ...s kratkim stikom, sem nato odprl vrata, nasprical vse kontakte in sestavil.
Mala malca.... v primerjavi da sem se prejsnji vecer je... z nalaganjem avta skozi zadnje sedeze :)
Hvala in lep dan
Odgovori