Kje v Slo... kupiti?

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Kje v Slo... kupiti?

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Zivjo!
Moja kolegica si tak zeli nove akustike v svojmu avtomobilcku, in me zanima kje sploh v Sloveniji so trgovine taksne... :?: V CE. vem za Audio Expert saam iscemo druge cene. Em pa nekdo ji je povedu da baje v Trstu je ena izmed takih trgovin, ce je slucajno kdo seznanjen z njo? Kje tocno? :oops:

Hvala ze v naprej :!:

LP Serge| 8)
Slika
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

http://caraudioempire.com/
http://www.evolutioncaraudio.com/indexSL.htm
http://www.radiovili.si/si/blaupunkt/avtoradio/

Malo poglej na te strani bos nasel vse znamke in cene. Najbolj pa da potem ko se odlocis za kaksno trgovino posljes mail pa malo povprasas da ti kaj svetujejo. Sam kupujem pri car audio empire in ce hoces ti lahko dam tudi msn link do tega prodajalca pa se lahko okvirno pozanimas o stvareh prav tako ti bo dobro svetoval pri radio vili. Tak da izbira je tvoja :D
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Kje v Slo... kupiti?

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Prav trgovino in montazo ima Radio Vili.
Drugace imas pa preko spleta se in se trgovin :wink:
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

croma je pravi naslov za tebe! :)
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Reklama! :)
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...

Drugace ce pa bi radi cimbolj ugodno in veliko izbire priporocam caraudioempire, majo tud montazo in vse, naredijo super izbire mas pa od neki pocen stvari in tud kvalitetne... Js sm stvari tam kupil, montiral sem sam.. z izdelki sem zadovoln, se bol z ceno.. clani majo pa se popust tko da sergej kamot ti z clansko to placas pa uredis... da uveljavita popust.
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Drgac pa ja Caraudio empire, sem narocal ze veckrat pri njih in sem se vedno vse dobil prav in deluje.
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
tmtslash
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a tmtslash »

js mislim da se pri audi expert dobi dost poceni in kvalitetna roba...tk da ne vm kak cenovni razred isce tvoja kolegica, pa kaj bi sploh mela? kak dalec seze njena denarnica? kaj vse hoce met za ta denar? radio? prednji sistem? sub? malo povej...
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Tocno tako, malo povej kaj vse bi rada dobila za kaksen denar, pa se bo laze svetovalo...
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
Serge|

gagi«d hype napisal/-a:Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...

Drugace ce pa bi radi cimbolj ugodno in veliko izbire priporocam caraudioempire, majo tud montazo in vse, naredijo super izbire mas pa od neki pocen stvari in tud kvalitetne... Js sm stvari tam kupil, montiral sem sam.. z izdelki sem zadovoln, se bol z ceno.. clani majo pa se popust tko da sergej kamot ti z clansko to placas pa uredis... da uveljavita popust.
Ija ce bi imel clansko bi se slo... :roll: Hvala da si me spomnu, mu bom omenu da sm clan itd. pa bom jst placu ja! Hvala! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Serge|

moofdi napisal/-a:Tocno tako, malo povej kaj vse bi rada dobila za kaksen denar, pa se bo laze svetovalo...
Takle je: Danes smo sli gor k CarAudioExpertu... Si pa je ze vse izbrala tk da, se more sam narocit! Placa pa to, itq :lol: 8) Hvala vseeno :wink: :!:
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Serge| napisal/-a:
gagi«d hype napisal/-a:Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...

Ija ce bi imel clansko bi se slo... :roll: Hvala da si me spomnu, mu bom omenu da sm clan itd. pa bom jst placu ja! Hvala! :wink:
:oops: :oops: Ja nekaj se kaze recesija, neki ni novih clanov oziroma se nabira pocasi, trenutno jih imam 7, ko bo 10 lahko narocim clanske, prej jih noce tiskat.

Ce karkoli rabis kupit ti posljem potrdilo o clanstvu katero nadomestuje clansko. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Serge|

Muska že kupljena... Včeri sva z kolegom vse notr zmontirala in enostavno povedano, Zakon... Čist kontra ko je vse novo :P
Slika
Odgovori