Zivjo!
Moja kolegica si tak zeli nove akustike v svojmu avtomobilcku, in me zanima kje sploh v Sloveniji so trgovine taksne... V CE. vem za Audio Expert saam iscemo druge cene. Em pa nekdo ji je povedu da baje v Trstu je ena izmed takih trgovin, ce je slucajno kdo seznanjen z njo? Kje tocno?
Malo poglej na te strani bos nasel vse znamke in cene. Najbolj pa da potem ko se odlocis za kaksno trgovino posljes mail pa malo povprasas da ti kaj svetujejo. Sam kupujem pri car audio empire in ce hoces ti lahko dam tudi msn link do tega prodajalca pa se lahko okvirno pozanimas o stvareh prav tako ti bo dobro svetoval pri radio vili. Tak da izbira je tvoja
Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...
Drugace ce pa bi radi cimbolj ugodno in veliko izbire priporocam caraudioempire, majo tud montazo in vse, naredijo super izbire mas pa od neki pocen stvari in tud kvalitetne... Js sm stvari tam kupil, montiral sem sam.. z izdelki sem zadovoln, se bol z ceno.. clani majo pa se popust tko da sergej kamot ti z clansko to placas pa uredis... da uveljavita popust.
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
js mislim da se pri audi expert dobi dost poceni in kvalitetna roba...tk da ne vm kak cenovni razred isce tvoja kolegica, pa kaj bi sploh mela? kak dalec seze njena denarnica? kaj vse hoce met za ta denar? radio? prednji sistem? sub? malo povej...
gagi«d hype napisal/-a:Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...
Drugace ce pa bi radi cimbolj ugodno in veliko izbire priporocam caraudioempire, majo tud montazo in vse, naredijo super izbire mas pa od neki pocen stvari in tud kvalitetne... Js sm stvari tam kupil, montiral sem sam.. z izdelki sem zadovoln, se bol z ceno.. clani majo pa se popust tko da sergej kamot ti z clansko to placas pa uredis... da uveljavita popust.
Ija ce bi imel clansko bi se slo... Hvala da si me spomnu, mu bom omenu da sm clan itd. pa bom jst placu ja! Hvala!
gagi«d hype napisal/-a:Ce cena ni problem, priporocam da poklice croma, ker nrdi zelo kvalitetno vsaj kar sm js vidu do zdj...
Ija ce bi imel clansko bi se slo... Hvala da si me spomnu, mu bom omenu da sm clan itd. pa bom jst placu ja! Hvala!
Ja nekaj se kaze recesija, neki ni novih clanov oziroma se nabira pocasi, trenutno jih imam 7, ko bo 10 lahko narocim clanske, prej jih noce tiskat.
Ce karkoli rabis kupit ti posljem potrdilo o clanstvu katero nadomestuje clansko.
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate