Ličarstvo
-
PinkZ
Ličarstvo
A je komu znano, da bi naj bil v Mariboru, natancn v Rospohu en avto licar, ki bi naj na crno delal.. Mi je vceraj sodelavec povedu da se ukvarja s kleparijo in licarstvom, sam on neve kje je tocn ta licar, sam je reku da je iz Rospoha....
Tko, da vse informacije bi bile dobrodosle ker bi baje naj bil poceni in dobro naredi zadevo... Razn, ce kdo pozna kaksnega drugega licarja, ki bi mi avto spricnu avto pod 30 jurjev....
hvala lp Roman
Tko, da vse informacije bi bile dobrodosle ker bi baje naj bil poceni in dobro naredi zadevo... Razn, ce kdo pozna kaksnega drugega licarja, ki bi mi avto spricnu avto pod 30 jurjev....
hvala lp Roman
-
PinkZ
poznam 2 licarja en mi za 30 jurjev naredi komplet avto pa sam dam material... potem pa enga poznam sam nimam tel je pa nekje iz mojih krajev mi naredi za 25 jurjev... za tega kaj pa sem spraseval pa baje cliota da dam spricnit me pride 20 jurjev... pa jaz dam material pa spravim do sprickita...
tko da tega ta zadnjega rabim tel ali pa naslov...
nemo ej jaz sem iz poceni krajev... kjer za mali denar dobis dost...
tko da tega ta zadnjega rabim tel ali pa naslov...
nemo ej jaz sem iz poceni krajev... kjer za mali denar dobis dost...
-
PinkZ
zal te morem razocarat... ker poznam dost licarjev ko naredijo za 30 jurjev avto... pa ti das material..
sam zanimivo je da se nisem vidu avta ki bi se luscil....
tko da prosim ne na pamet....pa to ne pomeni ce je tebi nekdo naredu za ***** da bo pr men isto....
bom dal slike kateri avti so bili postrihani za 30 jurckov pa po 2eh letih se ko novi 
sam zanimivo je da se nisem vidu avta ki bi se luscil....
tko da prosim ne na pamet....pa to ne pomeni ce je tebi nekdo naredu za ***** da bo pr men isto....
sej avto se nebo luscoPinkZ napisal/-a:sam zanimivo je da se nisem vidu avta ki bi se luscil....
zacne pa se luscit barva na branikih, spojlerjih, pragih ipd. ker ti papki samo spricnejo brez kaki predhodnih nanosov kakih trdilcev, kitov in kaj se se pac uporablja..
zaj ce ti avto stoji 2 leti v garazi in se le v soboto peljes samo do diskaca po kako jebacico, pol bo dobro :
-
PinkZ
-
PinkZ
ja jaz iscem enga za 20 jurjev baje naredi... pa to kvalitetno... ded je baje stari maher ze kaki 20 let licari pa klepari... sam nevem tocn kje je...
drugac pa moj nekdanji sosed je bil licar pa to sam je vse skup pusto ker ni $ pa licar taki da isces.. je enga strga peđoja cist v kurco pleh na novo obnovil avto taki da sam
sam kaj ce ne dela vec.... kaj se pa tice plastik primerja pa kitanja pa spric kita je pr men vse narejen sam barva pride gor... tko da luscenja nebo 
drugac pa moj nekdanji sosed je bil licar pa to sam je vse skup pusto ker ni $ pa licar taki da isces.. je enga strga peđoja cist v kurco pleh na novo obnovil avto taki da sam
-
PinkZ