Ličarstvo

Vse o videzu avtomobila
PinkZ

Ličarstvo

Odgovor Napisal/-a PinkZ »

A je komu znano, da bi naj bil v Mariboru, natancn v Rospohu en avto licar, ki bi naj na crno delal.. Mi je vceraj sodelavec povedu da se ukvarja s kleparijo in licarstvom, sam on neve kje je tocn ta licar, sam je reku da je iz Rospoha....

Tko, da vse informacije bi bile dobrodosle ker bi baje naj bil poceni in dobro naredi zadevo... Razn, ce kdo pozna kaksnega drugega licarja, ki bi mi avto spricnu avto pod 30 jurjev....

hvala lp Roman
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

celi avto za 30k?
optimist :lol:
Uporabniški avatar
Nemo
Kraj: Rogatec

Odgovor Napisal/-a Nemo »

Za tak dnar ti posprica sam odbijace in prage. Ne pa celi avto. Pa se svoj materijal moras met
Nisem HITER IN DRZEN, sem pa?® PO?àASEN IN GLASEN!!!
:evil: ?†e malo pa konec lu?°nega :evil:
Uporabniški avatar
birkoff

Nemo napisal/-a:Za tak dnar ti posprica sam odbijace in prage. Ne pa celi avto. Pa se svoj materijal moras met
Tako je!
PinkZ

poznam 2 licarja en mi za 30 jurjev naredi komplet avto pa sam dam material... potem pa enga poznam sam nimam tel je pa nekje iz mojih krajev mi naredi za 25 jurjev... za tega kaj pa sem spraseval pa baje cliota da dam spricnit me pride 20 jurjev... pa jaz dam material pa spravim do sprickita...

tko da tega ta zadnjega rabim tel ali pa naslov...

nemo ej jaz sem iz poceni krajev... kjer za mali denar dobis dost... :wink:
Uporabniški avatar
birkoff

PinkZ napisal/-a:nemo ej jaz sem iz poceni krajev... kjer za mali denar dobis dost... :wink:
Ja narejeno pa za en drek.. pol pa se cez cajt barva samo zacne luscit.. poznamo mi take fore :D
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

birkoff napisal/-a:
PinkZ napisal/-a:nemo ej jaz sem iz poceni krajev... kjer za mali denar dobis dost... :wink:
Ja narejeno pa za en drek.. pol pa se cez cajt barva samo zacne luscit.. poznamo mi take fore :D
jap. sem jih ze izkusu
Slika
PinkZ

zal te morem razocarat... ker poznam dost licarjev ko naredijo za 30 jurjev avto... pa ti das material..

sam zanimivo je da se nisem vidu avta ki bi se luscil.... :roll:
tko da prosim ne na pamet....pa to ne pomeni ce je tebi nekdo naredu za ***** da bo pr men isto.... :lol: bom dal slike kateri avti so bili postrihani za 30 jurckov pa po 2eh letih se ko novi :wink:
Uporabniški avatar
birkoff

PinkZ napisal/-a:sam zanimivo je da se nisem vidu avta ki bi se luscil....
sej avto se nebo lusco :D

zacne pa se luscit barva na branikih, spojlerjih, pragih ipd. ker ti papki samo spricnejo brez kaki predhodnih nanosov kakih trdilcev, kitov in kaj se se pac uporablja..
zaj ce ti avto stoji 2 leti v garazi in se le v soboto peljes samo do diskaca po kako jebacico, pol bo dobro : :lol:
PinkZ

odbijaci se nebodo luscili vsaj moji ne ker so lepo fino dodani z vsemi masami da se ne lusci.... na zalost od teh nima niti en garaze... tko da...
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

men je en za đabe naredu. Lusc se nej nc, je pa valovito vse :x
Slika
PinkZ

ja jaz iscem enga za 20 jurjev baje naredi... pa to kvalitetno... ded je baje stari maher ze kaki 20 let licari pa klepari... sam nevem tocn kje je...
drugac pa moj nekdanji sosed je bil licar pa to sam je vse skup pusto ker ni $ pa licar taki da isces.. je enga strga peđoja cist v kurco pleh na novo obnovil avto taki da sam :shock: sam kaj ce ne dela vec.... kaj se pa tice plastik primerja pa kitanja pa spric kita je pr men vse narejen sam barva pride gor... tko da luscenja nebo :twisted:
Uporabniški avatar
birkoff

heh kakor kdo hoce..
jaz raje zasluzim teh nekaj 10 tisocakov in dam majstru da naredi vse.. pa placam malo vec, pa mam pol narejeno kot je treba..
PinkZ

mas tud prav... sam zakaj ce od malega to delam.. sem mel soseda licarja...pa se pr njem ucil... naredim sam...
Uporabniški avatar
birkoff

PinkZ napisal/-a:mas tud prav... sam zakaj ce od malega to delam.. sem mel soseda licarja...pa se pr njem ucil... naredim sam...
to je ok. jaz pa sem zelenc.. oz. se to ne :)
jaz pa sem ze od malega z racunalniki :)
Odgovori