razsvetljava stevca??
razsvetljava stevca??
No pr laguni II mi je na lepem nehala delovati razsvetljava na stevcih in na ventilacijskih knofih za upravljanje ventilacije no predvideval sem da je varovalka ker da bi na enkrat crknile use zarnice je malo cudno pogledam varovalke pa je nism najdu ker za razsvetlavo stevca posebej ni je skupaj z parkirnimi oz. pozicijskimi lucmi no cez cas sm jo le nasel zamenjam in takoj spet vrze vn varovalka pregori
in zaslisi se bbzzzss nehala je delat razsvetlava poziciske in pri zadnjim havbi se je odprla sipa
nc jasnres pa je da mi je mali sin dva dneva nazaj odtrgal zadnji brisalec ko je bil sneg
zdej varovalke sm ze 5x menjal kaj bi bilo lahko narobe vceraj sm use nasprical z wd 40 odpru zadnjo sipo na havbi in kokr se je dalo nasprical zatice za sipo pa okoli stikala za odpiranje zadnje sipe na havbi zapiral 100x use dobro za enkat je dobro je lahko vlaga? ali je krivo da je brisaslec odtrgan? ima kdo kaksno mnenje? hvala 
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Re: razsvetljava stevca??
Ce si nasprical z WD40 zna biti se slabse, za take stvari se uporbalja kontakt sprej.