razsvetljava stevca??

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
NIXI
Kraj: Tržič

razsvetljava stevca??

Odgovor Napisal/-a NIXI »

No pr laguni II mi je na lepem nehala delovati razsvetljava na stevcih in na ventilacijskih knofih za upravljanje ventilacije no predvideval sem da je varovalka ker da bi na enkrat crknile use zarnice je malo cudno pogledam varovalke pa je nism najdu ker za razsvetlavo stevca posebej ni je skupaj z parkirnimi oz. pozicijskimi lucmi no cez cas sm jo le nasel zamenjam in takoj spet vrze vn varovalka pregori :shock: in zaslisi se bbzzzss nehala je delat razsvetlava poziciske in pri zadnjim havbi se je odprla sipa :shock: nc jasnres pa je da mi je mali sin dva dneva nazaj odtrgal zadnji brisalec ko je bil sneg :cry: zdej varovalke sm ze 5x menjal kaj bi bilo lahko narobe vceraj sm use nasprical z wd 40 odpru zadnjo sipo na havbi in kokr se je dalo nasprical zatice za sipo pa okoli stikala za odpiranje zadnje sipe na havbi zapiral 100x use dobro za enkat je dobro je lahko vlaga? ali je krivo da je brisaslec odtrgan? ima kdo kaksno mnenje? hvala :D
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: razsvetljava stevca??

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Ce si nasprical z WD40 zna biti se slabse, za take stvari se uporbalja kontakt sprej.
Slika
Uporabniški avatar
NIXI

ne sj nism sprical po konektorjih le po klucavnici
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Uporabniški avatar
denisn
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a denisn »

Malo preleti in preveri, ce ti kje zateka voda, ali pa pusca klima. Mozno, da imas nekje kratek stik.
denisn
Laguna II 1.8 16V - Privilage
Slika
Uporabniški avatar
NIXI

ma sj nebi blo cudno k je tako vreme v zadnji havbi je kar nekaj elektrike bom danes podru pa mal preveru zadaj havbo pa povem ce je kje kaka miska :lol:
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
Odgovori